Perjantai 28.02.2020
Nimipäivät: Onni
Lammi
Selkeää
-2°C
Tuuli: 4 m/s PPL
 

Ventoniemi Oy Hauhon Liikenteen omistajaksi

Hauholaisen tilausliikennettä hoitavan Hauhon Liikenne Oy:n osakekanta on tänään tehdyllä kaupalla siirtynyt Ventoniemi Oy:n omistukseen. Hyvinkäällä päätoimipaikkaansa pitävä Ventoniemi on yli 90-vuotias perheyhtiö, joka tuottaa linja- ja tilausajoliikenteen henkilökuljetuspalveluja sekä kuljettaa linjaliikenteessä rahtia.

Matka jatkuu. Hauhon Liikenne jatkaa omana yksikkönään osana
isompaa linja-autoyhtiötä. Kuva: Tapio Karonen.

“Yritysoston avulla saamme tarvittavia alueellisia voimavaroja Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueen kasvaville tilausajomarkkinoille sekä vahvaa osaamista valmismatkojen toteuttamisessa,” Ventoniemi Oy:n toimitusjohtaja Tapio Karonen kertoo.

Hauhon Liikenne harjoittaa tilausajo- ja koululaisliikennettä kolmella bussilla sekä taksikuljetuksia kahdella invavarusteisella taksilla. Lisäksi Hauhon Liikenne tuottaa ja myy valmismatkoja yksityisille asiakkaille sekä ryhmille.

Hauhon Liikenteen toimintaan omistajanvaihdos ei tuo näkyviä muutoksia. Henkilökunta jatkaa yrityksessä entisellään ja yrityksen aikaisempi omistaja Rami Nieminen toimii Hauhon Liikenteen nimellä jatkavan yksikön vetovastuussa.

Rami Nieminen on tehtyyn ratkaisuun tyytyväinen. Uusi kokenut omistaja turvaa Hauhon Liikenteen toiminnalliset mahdollisuudet ja asiakkaat saavat jatkossa laadukasta palvelua entistä varmemmin.

“Kasvaville tilausajomarkkinoille oli etsittävä tulevaisuuden turvaava ratkaisu, joka takaa asiakkaille ensiluokkaisen matkakokemuksen jatkossakin. Hienoa, että Ventoniemi, jolla on perinteisenä perheyhtiönä vuosikymmenten kokemus matkanteosta, lähti mukaan Hauhon Liikenteen omistajaksi,” Rami Nieminen toteaa tyytyväisenä.

Hauhon Liikenne palvelee asiakkaitaan tuttuun tapaan laadukkaalla kalustolla ja asiakaslähtöisellä palvelulla niin tilausajo- kuin
taksiliikenteessäkin.
“Matka jatkuu täysillä eteenpäin. Itselleni tämä tarkoittaa, että hallinnon pyörittämisen sijaan voin keskittyä tarjoamaan
asiakkaillemme parempia matkaelämyksiä,2 Nieminen kuvailee.

Tapio Karonen kertoo, että Ventoniemi Oy tulee olemaan toimialan muutoksista huolimatta vahva, luotettava ja monipuolinen henkilöliikenneyhtiö.

“Omalta osaltaan Hauhon Liikenteen osto tukee tätä päätöstä,” hän summaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.