Sunnuntai 22.09.2019
Nimipäivät: Mauri
Lammi
Melkein selkeää
1°C
Tuuli: 3 m/s PL
 

Uudet tilat mahdollistivat pitkään haudutetun idean toteuttamisen

Putiikki Niko & Liina avasi ovensa viikon muuttotauon jälkeen uudessa osoitteessa. Uusi osoite on Virastotalossa, jossa tilaa on lähes tuplasti entiseen verrattuna.

“Myymälätilaa oli entisessä sata neliötä ja varastoa 30. Uudessa tilaa on 225,” kertoo yrittäjä Sari Kervinen.

Sari Kervisen luotsaama Niko & Liina avasi ovensa Virastotalossa isommissa tiloissa ja hieman uusitulla konseptilla. Kuva: Susanna Mattila

Isommat tilat mahdollisitivat pitkään haudutellun idean Second hand -myymälästä. Idean isä on Sarin puoliso, maanrakennusyrittäjä Matti Kervinen. Hän kertoo muutaman vuoden harrastaneensa nettihuutokaupoissa raskaamman kaluston myyntiä.

“Lähinnä maanrakennuspuolen kalustoa ja muuta, mitä on maailmalta tarttunut mukaan,” Matti kertoo.

Second hand -myymälässä ei myyjillä ole omia pöytiä, eikä pöytävuokria peritä. Myynti tapahtuu provisioperusteisesti ja tavaroiden myyntiaika on kuusi viikkoa. Second hand -myymälän idea lähti Sari Kervisen mukaan halusta tarjota vaihtoehto perinteiselle kirpputorimyynnille.

“Olen itse aina töissä silloin kun kirpputorit ovat auki, joten on tosi vaikea järjestää aikaa kirpputoripöydän hankkimiseen ja ylläpitämiseen. Uskon, että asiakkaita riittää kirpputorille ja Second hand -myymälälle, ja toivottavasti lisääntynyt tarjonta tuo asiakkaita muualtakin Lammille.”

Susanna Mattila
Lammille.fi

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.