Sunnuntai 03.12.2023
Nimipäivät: Meri, Vellamo

Tuuli:
 

Suomalaisen osaamisen viikko huipentuu Lammilla

Tervetuloa meille -viikon aikana eri kokoiset yritykset ympäri Suomen ovat avanneet ovensa erilaisten tapahtumien merkeissä. Voglia Oy:llä on suuret Pop up -myyjäiset ja avoimet ovet Lammin tehtaalla tulevan viikonlopun ajan osana viikon tapahtumia. Vierailijoille järjestetään tehdaskierroksia perjantaina ja lauantaina, ja studiotilan pihalla voi nauttia kahvion ja buffetin antimista. Studiotiloihin rakennettu myymälä on avoinna perjantaina 12–19, lauantaina 10–18 ja sunnuntaina klo 11–16.

– Täällä on aika suhina odotettavissa, niin paljon tätä on jo ennakkoon kyselty, kuvailee Voglian tunnelmia toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Suvi Siivi on Voglian tamperalinen kangasagentti. Hän tuntee kankaiden kiehtovan maailman. Kuva: Voglia Oy

Suvi Siivi on Voglian tamperalinen kangasagentti. Hän tuntee kankaiden kiehtovan maailman. Kuva: Voglia Oy

Kahdessa hämeenlinnalaisessa optikkoliikkeessä on vietetty myös Tervetuloa meille -viikkoa. Fenno Optiikka Hämeenlinnan Näkökeskus ja Näköasiantuntijat Optikko Kivinen ovat avanneet yhdessä ovensa ja kutsuneet tutustumiskäynneille.

Tervetuloa meille -viikon aikana liikkeissä ympäri Suomen on järjestetty tapahtumia, tuote-esittelypäiviä, kilpailuja, Kunnon Palvelu -teemapäiviä ja paljon muuta mielenkiintoista. Viikon aikana on ollut mahdollisuus tutustua myös optikkoliikkeen kulisseihin, esimerkiksi työpajoihin ja tutkimushuoneisiin.

Hämeenlinnalaisessa Kodin Fakta Oy:ssä on koko viikon kestävä rekrytapahtuma, jossa uudesta urasta tai lisäansioista kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan yritykseen paikanpäälle ja nauttimaan kupin kahvia.

Tervetuloa meille -viikko on osa Made by Finland -kampanjaa. Kampanja on Suomalaisen Työn liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Kampanjan tavoitteena on kasvattaa suomalaisissa ylpeydentunnetta suomalaisesta monimuotoisesta työstä, sen tekijöistä ja tuotteista.

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.