Maanantai 20.01.2020
Nimipäivät: Sebastian
Lammi
Pilvistä
2°C
Tuuli: 4 m/s EL
 

Sisuste-Peltoniemi Oy:n sisustustekstiilien liiketoiminta sai arvoisensa jatkajan

Yli 38 vuotta Lammilla toimineen Sisuste-Peltoniemen sisustustekstiilipuolen liiketoiminta on myyty DesingCaro Oy:lle ja yrittäjä Karoliina Lehtonen jatkaa hyvän palvelun ja laadukkaiden tuotteiden valmistusta. Sisustustekstiilipuolen liiketoiminta kattaa nimensä mukaisesti matot, verhot, tyynyt, päiväpeitteet, torkkupeitteet ja muut sisustustekstiilit.

“Tänä päivänä on selkeä tarve Hämeenlinnassa ja sen seutukunnassa täysin asiakaslähtöiseen sisustusratkaisuihin. Eli aidosti selvitetään, mitä asiakas tarvitsee ja haluaa ja palvelemme asiakkaita sen mukaisesti. Lammilaisia palvelee jatkossa pitkän kokemuksen omaava tekstiilipuolen ammattilainen, jolla on vahva koulutus ja kokemus sisustussuunnittelusta ja sisustustekstiilien valmistuksesta,” kertoo toimitusjohtaja Juhana Peltoniemi.

Karoliina Lehtosen uusi liike viettää avajaisia 7.9.2019 klo 10-15 osoitteessa Birger Jaarlinkatu 18, Hämeenlinnassa. Sisustusmyymälästä löytyy suunnittelu, valmistus ja asennus, tuttua ja totuttua Sisustus-Peltoniemen hyvää palvelutapaa noudattaen.

“Meille ja eritoten äidille tämä jatkajan löytyminen oli huikea juttu. Muutama siitä oli kiinnostunut, mutta tämä Karoliina on asiakaspalveluhenkinen, mukava, aito ja erittäin ammattitaitoinen nainen, jolle on ihana ja kiva luovuttaa aloitettu työ ja asiakkaat,” sanoo Juhana Peltoniemi.

Tuija Peltoniemen työlle on löytynyt jatkaja. Karoliina Lehtonen avaa liikkeensä kantakaupungissa lauantaina, mutta lupaa palvella lammilaisia ja muitakin asiakkaita tuttuun Sisuste-Peltoniemen tapaan. Kuva: Susanna Mattila

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.