Tiistai 26.09.2023
Nimipäivät: Kuisma

Tuuli:
 

Ravintola Hovi sulkee ovensa

Ravintola Hovi sulkee ovensa lauantaina 1.2. Yrittäjä Ida-Maria Ozan ei vielä osaa sanoa, jatkuuko toiminta myöhemmin mahdollisesti uudella liikeidealla tai eri yrittäjien toimesta. Hovissa on Ozanin aikana nähty monta kovaa kotimaista artistia aina Batista ja Ryydistä Kotiteollisuuteen ja viime viikonvaihteessa esiintyneeseen Katri Ylanderiin.

“Kiinnostavia ideoita ja potentiaalia on paljon, mutta nykyiset resurssimme eivät ole riittäneet niiden toteuttamiseen. Lammilla ei tällä hetkellä ole ollut varsinaista kysyntää viikonloppupainoiseen juomaravintolaan ja vaikka live-musiikkia on toivottu, ei niiden kävijämäärät ole valitettavasti yltäneet tarvittavaan. Päätös sulkemisesta on syntynyt viime vuoden aikana ja vahvistui loppua kohden. Meidän aikamme legendaarisessa Hovissa ehti toistaiseksi kestää reilut kolme vuotta ja haluamme isäni sekä työntekijöidemme puolesta kiittää asiakkaita ja lähialueen yhteisöä näistä kuluneista vuosista”, kirjoittaa Ida-Maria Ozan Lammille.fille.

Lauantaina 1.2. esiintyy etenkin nuorten aikuisten suosiossa oleva räppäri OG Ulla-Maija ja perinteikkäämmälle väelle pubin puolella viimeiset karaoket sekä toivebiisit.

Huumorikaksikko Bat ja Ryyd pysähtyvät maailman kiertueellaan myös Lammilla vuonna 2017. Kuva: Bat ja Ryyd

Kotiteollisuus esiintyi Hovissa marraskuussa 2018. Kuva: Mika Vuoto

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.