Perjantai 05.06.2020
Nimipäivät: Sulevi
Lammi
Pilvistä
10°C
Tuuli: 3 m/s P
 

Makeistukun myyntipiste avataan Lammin Kukkatalolla ystävänpäivänä

Kukkatalon kukkaloisto saa kylkeensä nyt myös tukuittain makeisia. Kuva: Lammille. fi arkisto / Susanna Mattila.

Tulevana ystävänpäivänä elämä maistuu Lammilla erityisen makealta, sillä Kukkatalolla avataan Makeistukku Mika Virtasen ensimmäinen kiinteä myyntipiste.

Yrittäjä Mika Virtanen on aiemmin keskittynyt pelkästään makeisten tukkumyyntiin, mutta päätti nyt kokeilla kiinteää myyntipistettä Lammin Kukkatalolla. Avajaispäivänä luvassa on hyviä tarjouksia ja erikoisuuksia makean elämän ystäville.

– Ideana on tarjota myyntiin sellaisia makeisia, mitä ei muualla lähiseudulla ole myynnissä. Toimitamme tuotteemme jälleenmyyjäasiakkaillemme omalla kuljetuskalustollamme rahtivapaasti enimmäkseen Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Satakunnassa. Asiakkaitamme ovat päivittäistavarakaupat, huolto- ja liikenneasemat, sotilaskodit, urheiluseurat ja seurakunnat, jäähallien, uimahallien ja sairaaloiden kahviot, kirpputorit, huvipuistot ja elintarvikekioskit, Virtanen kertoo.

Marja Yli-Paappala-Juopperin Kukkatalossa on myynnissä jatkossa
myös syötäviä makeisia silmäkarkkien ohella. Ajankohtaiskuva: Susanna Mattila.

Kukkatalolla on huomioitu tuleva ystävänpäivä tänä vuonna erityisesti. Kukkatalon aloitteesta avajaisten oheen on rakennettu koko päivän tapahtuma.

Lammin Kukkatalo Kouhia Oy on siirtynyt Marja Yli-Paappala-Juopperin omistukseen kesäkuussa 2018. Yrityksen palveluihin kuuluvat kukkakaupan lisäksi hautauspalvelu, juhlatila ja ystävänpäivästä alkaen Makeistukun tuotteet.

Tmi Makeistukku Mika Virtanen on helmikuussa 2011 perustettu tukkuliike, jonka jatkuvasti uudistuvaan tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa makeiset, energia- ja virvoitusjuomat, snacksit ja beef jerky -kuivalihat sekä keksit ja pikkuleivät.

Ystävänpäivää (alunp. Valentine´s Day) vietetään vuosittain helmikuun 14. päivänä, joka tänä vuonna osuu perjantaille.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.