Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Linnan Business Turnajaiset nostaa esiin uutta ajattelua ja Hämeenlinnan terävintä liiketoimintaosaamista

Hämeenlinnan parhaimmat yritysideat nousevat taas parrasvaloihin pitchaamaan Linnan Business Turnajaisten finaalitaistossa torstaina 23.11. Hämeenlinnan Verkatehtaalla.

Koko vuoden kestäneen valmennusohjelman jälkeen voitoista kisaa 17 yritystä, joille on kolmessa kilpailusarjassa jaossa yhteensä 85.000 euron arvoinen voittopotti.

Kilpailun kovimmassa kärjessä taistelevat KIIHDYTYSsarjan yritykset, jotka ovat jo luoneet menestystarinansa ensimmäiset luvut ja hakevat nyt voimakasta kasvua joko kotimaassa tai kansainvälisesti.

Mukana ovat Frozen Graphene, Maavakio, Collaprime, Kultasepät Narsakka, Martta Kotihoiva ja Exaum.

KASVUsarja on tarkoitettu uudistusta sekä kasvua hakeville hämeenlinnalaisille matkailutoimijoille.

Tänä vuonna sarjan painopisteenä on ollut erityisesti digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen.

Mukana ovat Hotelli Emilia, Naivistit Iittalassa (Naivistit Iittalassa-säätiö), Vanajanlinna, Leppäniemen Hirsihuvilat ja Getaway Room Escape Hämeenlinna.
Tutustu KASVUsarjan finalisteihin täällä

IDEAsarjassa pääsevät esiin uudet hämeenlinnalaiset yritysideat, jotka hakevat sparrausta ja rahoitusta idean kehittämiseen. Mukana ovat Bridal Room®, Sounds Like Media, Cicovent, BOBO kahvila ja teehuone, Mehiläissuklaa ja Verkkoremontti.

Vuoden 2023 alussa alkanut valmennusohjelma ammattivalmentajien johdolla huipentuu pitchaukseen finaalituomaristolle, jossa nähdään kova kattaus ammattilaisia Suomen yritys- ja sijoitusmaailman huipulta.

Tänä vuonna tuomaristossa istuvat muun muassa Suomen Yrittäjien johtaja, pääekonomisti Juhana Brotherus, Diili-voittaja Aki Keskitalo, Visit Finlandin digitaalisen kehityksen johtaja Annakaisa Ojala ja OP Etelä-Hämeen pankinjohtaja Eetu Jahkonen.

Linnan Business Turnajaisista on muutamassa vuodessa hioutunut yksi kunnianhimoisimmista tapahtumatuotannoista Hämeenlinnassa. Konseptin ja toteutuksen takana aina valmennusohjelman suunnittelusta finaalitapahtuman juontohommiin on Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö Linnan Kehitys Oy.

Finaalin teknisestä toteutuksesta vastaa Verkatehtaan tapahtumatuotannon ammattilaiset ja valaisun sekä efektimaailman suunnittelee Verkatehtaan valosuunnittelijana ja –taiteilijana ansioitunut tuotantopäällikkö Juha Rouhikoski.

Visuaalisen ilmeen viimeistelee ennennäkemättömällä tavalla yhteistyö paikallisen sisustusbrändi Parolan Rottingin kanssa.

Tapahtuma on vierailijoille maksuton ja yleisöksi voi ilmoittautua ennakkoon osoitteessa https://www.linnan.fi/yrityspalvelut/linnan-business-turnajaiset/tule-seuraamaan-taistoa-paikan-paalle/

Paikalliset mediat valitsevat jokaisesta sarjasta oman suosikkinsa. Illan aikana palkitaan myös Hämeenlinnan Yrittäjien toimesta vuoden yrittäjä ja vuoden nuori yrittäjä sekä Hämeen Uusyrityskeskuksen toimesta seudun vuoden uusyrittäjät.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.