Keskiviikko 15.07.2020
Nimipäivät: Rauni, Rauna
Lammi
Melkein pilvistä
12°C
Tuuli: 1 m/s PPI
 

Lammin Säästöpankki yhdistelee konttoreita

Lammin Säästöpankki supistaa konttoriverkostoaan. Vuoden 2020 alusta lähtien Lammin Säästöpankin Tuuloksen konttori yhdistetään Lammin konttoriin, Hattulan ja Janakkalan konttorit yhdistetään Hämeenlinnan keskustan konttoriin. Muutoksia on luvassa muuallakin. Nurmijärven konttori yhdistetään Klaukkalan konttoriin ja Riihimäen ja Tuusulan konttorit palvelevat ainoastaan ajanvarauksella vuoden alusta.

Konttoreiden karsimisessa on taustalla pankkialan murros, jonka taustalla ovat asiakaskäyttäytymisen muutos ja jatkuvasti kehittyvä teknologia investointivaateineen.

“Pankkien toimintaan vaikuttavat myös laajeneva sääntely ja tiukentuneet vakavaraisuusvaatimukset, jotka lisäävät pankkiliiketoiminnan kannattavuuden merkitystä. Perinteisten konttoripalveluiden tarve on vähentynyt samalla, kun asiantuntijapalveluiden tarve on lisääntynyt,” selvittää Lammin Säästöpankin toimitusjohtaja Lauri Kalpala tiedotteessa.

Konttorien vähentämisellä ei ole välittömiä henkilöstövaikutuksia. Pankki haluaa kehittää jäljellejäävistä konttoreista osaamiskeskuksia, joissa kehitetään erityisesti talouden neuvontapalveluja. Pankista muistutetaan, että ajanvarauksella pankin palveluajat ovat aukioloaikoja laajemmat ja asiakas voi valita myös verkkotapaamisen pankkiasoidensa hoitamiseen. Lisäksi pankki selvittelee mahdollisuuksia neuvontapalveluiden tarjoamiseen myös lauantaisin.

“Haluamme tarjota asiakkaillemme edelleen erinomaisen säästöpankkikokemuksen. Asiakas voi jatkossakin asioida tutun toimihenkilön kanssa. Panostamme myös henkilöstön liikkuvuuteen, jolloin asiakkaan ei välttämättä tarvitse tulla pankkiin vaan pankki voi tulla entistä useammin asiakkaan luo. Esimerkiksi yrittäjille tämä antaa mahdollisuuden hoitaa pankkiasiat kuntoon siellä, missä heille parhaiten sopii ja aikaa jää elinkeinon harjoittamiseen,” Kalpala tiedottaa.

Käteispalvelut jatkuvat Hämeenlinnan, Hyvinkään, Klaukkalan ja Lammin konttoreissa. Käteistä on mahdollista nostaa käteisautomaateilta tai ostosten yhteydessä K-ruokakaupoista tai Neste K-liikenne-asemilta.

Lammin Säästöpankin Tuuloksen konttorilla asioimaan tottuneet saavat ajella vuoden alusta Lammille saakka. Kuva: Susanna Mattila

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.