Perjantai 19.04.2019
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi
Lammi
Pilvistä
8°C
Tuuli: 1 m/s P
 

LähiTapiola ja Lammin Säästöpankki palvelevat yritysasiakkaita yhteistyössä

Lammin Säästöpankki laajentaa yhteistyökumppaniverkostoaan ja samalla palveluvalikoimaansa. Yritys- ja maa- ja metsätalousasiakkaita palvellaan nyt yhteistyössä LähiTapiola Loimi-Hämeen, Vellamon ja Uusimaan kanssa. Yhteistyö tuo merkittävän lisän pankin palveluvalikoimaan.

Lammin Säästöpankin toimitusjohtaja Lauri Kalpalan mukaan yhteistyö on luontevaa, sillä yhteisiä asiakkaita on jo paljon. Säästöpankkia ja LähiTapiolaa yhdistää korkea asiakastyytyväisyys sekä samankaltainen arvopohja.

Lauri Riekkola ja Lauri Kalpala julkistivat Lammin Säästöpankin ja LähiTapiolan yhteistyön yritys- ja maa- ja metsätalousasiakkiden palveluissa. Kuva: Susanna Mattila

Säästöpankkiryhmä oli tämänkin vuoden EPSI-Ratingin vuosittaisessa pankki- ja rahoitusalan asiakastutkimuksessa alan kärjessä. Yritysasiakkaille tehtävässä tutkimuksessa pankki oli ensimmäistä kertaa mukana ja nousi heti hopeasijalle.

Säästöpankki ja LähiTapiola ovat viemässä yhteistyötään uusille alueille myös valtakunnallisesti. Tällä hetkellä yhteistyössä on mukana kuusi Säästöpankkia ja neljä LähiTapiolan alueyhtiötä.

“Yhdessä haluamme luoda suomalaisille yrityksille entistäkin paremman palvelukokonaisuuden,” Lauri Kalpala sanoo.

Susanna Mattila
Lammille.fi

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.