Tiistai 21.05.2019
Nimipäivät: Kosti, Konsta, Konstantin
Lammi
Melkein selkeää
24°C
Tuuli: 1 m/s P
 

Kerro mielipiteesi Lammille.fi -sivustosta!

Lammille.fi on ollut olemassa syksystä 2016. Sivusto on selvästi vakiinnuttamassa paikkansa ainakin lammilaisten tiedonvälityskanavana. Nyt on jo korkea aika tiedustella lukijoilta mitä mieltä Te olette verkkolehti Lammille.fistä, missä verkkolehti on onnistunut ja mitä siihen halutaan lisää.

Osaa kysymyksistä ei voi ohittaa, ja lopussa on tilaa kertoa omin sanoin toiveitasi. Lopuksi voit halutessasi jättää sähköpostiosoitteesi, johon voimme lähettää Lammille.fin uutiskirjeen ja muuta tietoa mahdollisista uudistuksista tai muutoksista.

Sähköpostiosoitettasi ei anneta kolmansille osapuolille, eikä sitä käytetä muihin markkinointitarkoituksiin kuin Lammille.fin omaan tiedotustoimintaan. Kiitos jo etukäteen vastauksistasi! Kysely on avoinna syyskuun loppuun.

Pääset kyselyyn tästä linkistä.

Lammille.fi

Ormajärvi Matti Siivosen kuvaamana. Lisää kuvia löytyy Siivosen pixit.galleria.fi -osoitteesta.

2 kommenttia

 1. Toivonen Maija-Liisa:

  Tosi hyvä juttu,enemmän vielä tunnetavuutta ,p.s ottakaa oppia Pohjalaisten sivustoista ovat tosi mahtavat.Tsemppiä matkaan !!!!!!

   
  • Susanna Mattila
   Susanna Mattila:

   Hei Maija-Liisa! Kiitos kaunis viestistäsi ja tsempeistä! Ehdottomasti käyn tutustumassa Pohjalaisten sivustoihin. Kiitos vinkistä! Yt. Susanna

    

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.