Maanantai 04.12.2023
Nimipäivät: Airi, Aira

Tuuli:
 

LASBin kausikorttikampanja käynnistyi – tavoitteena 800 tilausta

LASB seuraa Rovaniemen Palloseuran esimerkkiä ja käynnistää ensimmäisenä salibandyliigaseurana kausikorttikampanjan. Kampanjan tavoitteena on saada maaliskuun aikana kasaan 800 sitovaa tilausta, jolloin kausikortin hinnaksi muodostuu 49,90€.

Kausikortti koko perheelle satasella toteutuu, jos ennakkotilauksia saadaan yhteensä 800. Kuva: LASB

Kausikortti koko perheelle satasella toteutuu, jos ennakkotilauksia saadaan yhteensä 800. Kuva: LASB

– Tiedostimme kyllä RoPS:n kampanjan, mutta tuolloin se ei vielä aiheuttanut liikehdintää meidän toimistolla. Tästä täytyy kiittää jälleen kerran meidän loistavaa talkooporukkaamme, josta lopullinen kipinä kampanjaan lähti. Mitä enemmän asiaa ajattelee, niin sitä selvemmin tässä voittavat kaikki. Seura saa mahdollisuuden antaa jotain takaisin hienolle säbäyhteisölle, fanit saavat todella edulliset kausikortit, yritykset voivat ostaa kausikortteja edullisesti asiakastapaamisia, henkilökuntaa tai hyväntekeväisyyttä varten ja saadaan halliin entistä parempi tunnelma. Toivottavasti alueen urheilukuluttajat ottavat haasteen vastaan, jutteli LASBin toiminnanjohtaja Mika Virtanen keskiviikkona.

Kausikortin idea on yksinkertainen. LASBin kotisivuille >> on luotu tilauskaavake, jonka lähettämällä tilaus rekisteröityy järjestelmään. Jos 800 tilauksen raja menee rikki, niin kampanja toteutuu ja kausikortin saa lunastaa 49,90€ hintaan.

– Meidän kausikortin hinta on aiempina vuosina liikkunut päälle satasessa. Uskon, että alle 50 eurolla kausikortti kiinnostaa esimerkiksi opiskelijoita. Hardcorefanit, jotka käyvät katsomassa joka matsin yksittäisillä lipuilla, maksavat ovelta kaudesta 169€. Nyt tuolla rahalla saa kausarit koko perheelle ja parit kahvit päälle, naurahtaa Virtanen.

– Haluamme myös tehdä reilun kädenojennuksen meille tärkeille ihmisille, eli seuran junioreille. Heidän ei kannata kausikortteja ostaa, koska he pääsevät ensi kaudella kaikkiin miesten liigaotteluihin ilmaiseksi. Sen sijaan lasten vanhempien kannattaa. Koko LASB- perheen liigakausi satasella ei kuulosta pahalta sijoitukselta.

Kausikorttikampanja on käynnistynyt tänään 1.3.2018 ja päättyy 31.3.2018 klo 24.00.

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.