Perjantai 19.04.2019
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi
Lammi
Pilvistä
5°C
Tuuli: 1 m/s P
 

Lammilla osataan järjestää rallit kaikkein parhaiten

Lammin Urheiluautoilijat nappasi parhaan Historic Rally Trophyn osakilpailun palkinnon Historic Rally -gaalassa. Lammin UA:n järjestämän rallin äänestivät parhaimmaksi osallistujat, eli rallissa ajaneet kuljettajat. “Myös Historic Rallyn hallituksella on tähän sanansa sanottavana. Mutta Lammin UA sai monella osa-alueella kuljettajilta parhaat pisteet,” kertoo palautepalaverissa mukana ollut Jukka Järvinen Lammin UA:sta.

Väistyvä puheenjohtaja Anssi Laurell ja uusi puheenjohtaja Heli Korkeila kävivät noutamassa Paras Historic Rally -osakilpailu -palkinnon Historic Rally -gaalassa Lahdessa. Kuva: Lammin UA

Viime lauantaina Urheiluautoilijat olivat koolla Lammin Turvantalolla kauden päätösjuhlassa. Juhlassa palkittiin vuoden UA:laisena väistyvä puheenjohtaja Anssi Laurell. Vuoden Teko -palkinto luovutettiin vuoden alusta puheenjohtajan tehtävässä aloittavalle Heli Korkeilalle. Heli on tähän asti hoitanut varapuheenjohtajan ja sihteerin tehtäviä Lammin UA:ssa ja palkittiin nyt oman kilpailun järjestelyissä mukana olemisesta.

Vuoden kilpailijana palkittiin Jari Kankaanmäki, joka voitti Lahden Historic Rallyn Euroopan mestaruusosakilpailun. Vuoden kartturina palkittiin Enni Mälkönen. Vuoden Juniori -palkinnon sai Juho-Erik Järvinen, joka on ollut kartturina 17 osakilpailussa tänä vuonna sekä ahkerana talkoolaisena rakentamassa kilpailuja. Heikki Westerlundille annettiin Opel-palkinto, sillä Heikki on ajanut useita kisoja varsin menestyksekkäästi Opel Mantalla. Heikki palkittiin myös nopeimpana Lammin UA:laisena omassa rallissa.

Vuoden puurtajat -palkinnon saivat Jyrki Anttonen ja Antti Liikonen. Puurtaja-palkinnon perusteluina on, että saajat ovat aina innolla mukana kaikessa mahdollisessa. Vuoden rakentajana palkittiin Esa Peltonen, joka on vuosikymmenet rakennellut ralliautoja. Menestyksestä aluemestaruuskisoissa palkinnon ansaitsi myös Asko Järvinen. Palkitsemisten jälkeen ilta jatkui tanssin ja arpajaisten merkeissä.

Kauden päätösjuhlassa Turvantalolla jaettiin palkintoja hyvin menneestä kaudesta. Kuva: Lammin UA

“Lammin UA järjestää jo tammikuun 12. päivänä Historic Rally Clubin talvitestipäivän Lammin Evolla. Reitit ovat kesän testipäivään verrattuna hiukan pidempiä ja ajetaan toiseen suuntaan, mutta luvat niille on jo hankittuna. Vielä on tarkoitus varmistaa, että saammeko käyttää Metsäopistoa jälleen kilpailukeskuksena,” Jukka Järvinen kertoo.

Lammille.fi

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.