Tiistai 05.12.2023
Nimipäivät: Selma

Tuuli:
 

Joululomalle sarjan nelosena

LASB:n B-junnut pelasivat viikonloppuna OLS :ia ja Welhoja vastaan mielenkiintoiset 6 erää. Lauantain OLS-ottelussa tuudittauduttiin jo 5–2 tilanteessa voittofiiliksiin, mikä kostautui rankimmalla kädellä. OLS pelasi kurinalaisesti tilanteet loppuun ja tuli kolmannen erän lopulla tasoihin. Jatkoaikaa pelattiin vain vähän toista minuuttia, kun vanhanaikaisella OLS vei vieraat pisteille. Jäätiin nuolemaan pettymystä. Lopputulos 5–6.

Onni Rankin pirteä peli tuotti ottelun 2-1 maalin Arran Aakkulan syötöstä. Kuva: LASB

B-pojat pääsivät voitolla joulutauolle. Kuva: LASB

Sunnuntaina saatiin kokoonpanoon edarilla cup-lainassa ollut Lavonen. Sen enempää selittelemättä kaveri pelasi mahtavat 3+3 tehot. Alivoimakentälliset pelasivat myös hyvin. Yhtään maalia ei vieras päässyt meidän neljällä av:lla tekemään. Welhot härnäsivät alun kaksi erää ja LASB tuli perässä maalin takaa tasoihin. Kolmannessa päästiin ensi kertaa johtoasemiin ja sitten se olikin menoa. Ottelun loppulukemat taululla 10–4 .

Viikonlopun saldona 2 pistettä ja joululomalle sarjan nelosena. Miinusmerkkisestä maalitilastosta on päästy nyt plus-miinus nollaan eli tehdyt 88 ja päästetyt 88. Mainitaan viikonlopun työmyyrä: Joni Puolakka #91. Valmennus kommentoi Jonilla olevan tupla silmäparit, kun pelaaminen joka suuuntaan onnistuu ilmiömäisellä tavalla. Hieno mies tämä Puolakka. Myös joukkueen hengenkohottaja tämän tuplaviikonlopun meriittinä.

Myös maalivahdeille kunniaa! Ei ole epäilystäkään, etteikö pukki tuo lahjoja, niin hyvin ovat koppinsa luukulla vahtineet!

Pelit jatkuvat 14.1. 17 Tikkurilassa Tiikereitä vastaan. Joukkueella 13 pelattua ottelua, muilla 12. Pistetilanne on tasainen. Mikään ei ole valmista, ennenkuin viimeinenkin peli on pelattu.

Maarit Suutari
LASB

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.