Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

B-pojille hieno voitto kotiottelussa

Hakkalaan saapui komean kannustusjoukon kera Indians toiveissaan napata pisteet kotiin. Kotijoukkue ei ollut anteliaalla päällä,vaan tarjosi ainoastaan hyvät pullat vieraille.

LASBin B-pojat pääsivät voiton makuun kotiottelussa Indianseja vastaan. Kuva: Maarit Suutari

LASBin B-pojat pääsivät voiton makuun kotiottelussa Indianseja vastaan. Kuva: Maarit Suutari

Yleisöä oli mukavasti paikalla seuraamassa, vaikka ohjelmaa adventinavausviikonlopulle oli runsaasti tarjolla ympäri maakuntaa. Artun parannellessa olkavarttaan saatiiin lainaan Juppe liigan tauolta sekä valmennustiimiin Tyrkkään Kalle.

Jäähyilyjä ei ottelusta puuttunut. Loukkaantumisilta kumminkin säästyttiin ja lopputulos 12–7 nosti pojat jo sarjan tuskarajan yläpuolelle 8:nnelle sijalle. Pojille tämä oli sarjassa jo neljäs perättäinen voitto.

Maalivahtien torjunnat meni tasan,mutta kyllähän Werkku oli taas oma ilmiömäinen panssari LASB:n luukulla.Ottelun komeimman saldon nakutteli Elmo 3+3. Jupelle kirjattiin myös hattu 3+1. Loput maalit tehtailivat: Atte 1+2, Julle 1+1, Eetu 1+1,Arran 0+2, Joni 1,Ville 1, Markus 1,Matias 0+1.

B-pojat kiittää vieraita ja lähtee Vierumäelle salibandyakatemiaan hakemaan vauhtia seuraavan viikonlopun Classic-otteluun.

Maarit Suutari

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.