Maanantai 04.12.2023
Nimipäivät: Airi, Aira

Tuuli:
 

B-pojat voitokkaina – C1-pojat jatkaa tappioiden tiellä

B-pojat pelasivat sarjan puoliväliottelun Tikkurilan Tiikereitä vastaan Hakkalassa. Ottelussa jatkettiin samaa sarjaa, kuten edellisessäkin. Kovaa mentiin ja areena ei ollut pysyä koossa. Tuomarit tekivät töitä ja lopputuloksena voi sanoa,että ihan hyvin hommansa hoitivat. Linja pysyi yhtenäisenä alusta loppuun ja Lammilla nähtiin taas kolme erää mitä jännittävintä salibandyä.

B-pojat jatkoivat lauantaina  voittolinjalla. Kuva: LASB

B-pojat jatkoivat lauantaina voittolinjalla. Kuva: LASB

Joukkue nousi sarjassa jo neljännelle pykälälle. Valmennus kommentoikin joukkueen sarjatilanteen olevan juuri sen,mitä oli tavoitekin. Aikataulussa ollaan.

Elmo raivokkaasti kipuaa pistepörssissä ja on tällä hetkellä hienosti kuudentena. Maalilla ahkeroi liimakoura Weckman esittäen tänään huikeita torjuntoja. Tilastoissa Werkku on sijalla neljä.

Tänään ottelussa avausmaalin laukoi Matias Pietinen jo ajassa 1:19.. Mappe painelikin ottelun lopulle ihan liekeissä ja laukoi tehot 2+2. Juppe ei jättänyt myöskään yleisöä kylmäksi. Hat trick tässäkin pelissä! Muut maalimiehet olivat Elmo, Arran, Julius ja Konsta L. Ottelun loppulukemat siis 10–4.

Tuplaviikonloppua pelataan 17.ja 18.12. aloitellen Hämeenkoskella. Vieraaksi saapuvat Welhot ja OLS.

Maarit Suutari

Perjantai-iltana Helsingin Tapanilassa 9.12 pelatussa pelissä LASBin pojat kohtasivat SM C1-sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvan EräViikingit Blackin. Pelissä ei nähty mitään salama-aloitusta sillä helsinkiläisten ensimmäinen maali tuli vasta kolmannella minuutilla. Tosin myös ErVi Blackin toinen maali osui samalle minuutille. LASBikin onnistui erän puolessä välissä maalinteossa kun oranssipaitojen maalivahti Aki Ainola #1 avasi pitkällä heitolla Henry Munnelle #21 joka nosti pallon maaliin. Isännät kuitenkin tarkoilla ja nopeilla syötöillä painoivat ensimmäisen erän loppuun lukemat 5–1:een.

Myös toisessa erässä ErVi oli LASBia vahvempi erässä tehtyjen maalien suhteen 3–2. Kun kolmanteen erään lähdettäessä isännillä oli jo 8–3 johto, alkoi ErVin puolustuksesta löytyä aina vain paremmin aukkoja ja niinpä LASB voittikin viimeisen erän maalisuhteessa 1–3. Loppukiri vain ei enää riittänyt kuromaan liian suureksi venynyttä ErVin etumatkaa kiinni ja lopuksi EräViikingit Black vastaan LASB päättyi lukemiin 9–6.

Ottelun kulku tilastollisesti muistutti muutaman viikon takaista kohtaamista sarjakärki SC Urbansin kanssa jossa SCU ensimmäisessä erässä pääsi reiluhkoon johtoon ja sen jälkeen varmisteli että vastustaja pysyy takana. Sitävastoin viikko sitten LASB pystyi neljän maalin takaa-ajoasemista nousemaan tasoihin porilaista Karhut joukkuetta vastaan. Mutta tällä kertaa kävi niin että perjantai-illassa LASB ei vain pystynyt haastamaan helsinkiläisiä salibandytaitureita heidän kotiluolassaan Mosahallilla.

Seuraavalla viikolla LASBilla onkin tuplakotipelit Hollolassa kun Limingan Niittomiehet (LNM) tulee vieraaksi lauantaina 17.12 klo 13 Koskihalliin sekä OLS sunnuntaina 18.12 klo 13 Salpahalliin.

Marco Rinne

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.