Sunnuntai 28.05.2023
Nimipäivät: Alma
Lammi
Melkein pilvistä
7°C
Tuuli: 2 m/s SSW
 

Vinkkejä vihreän omaisuuden tuottavuuden nostamiseen

Lammin Säästöpankin Metsäveroilloissa kuullaan ajankohtaista asiaa metsäverotuksesta, miten vakuuttaa omaisuutta ja lisäksi jaossa on sijoitusvinkkejä, joilla vihreä omaisuus saadaan tuottamaan entistäkin paremmin.

Tilaisuudessa on puhumassa Lammin Säästöpankin sijoituspäällikkö Anu Kerttula ja Pohjantähdestä yhteyspäällikkö Antti Vättö ja Kanta-Hämeen metsänhoitoyhdistyksestä veroasiantuntija Pia Sahramies.

Tilaisuuksia on kaikkiaan neljä. Hattulassa tilaisuus pidettiin viime tiistaina, huomenna torstaina vuorossa on Riihimäki. Riihimäellä kokoonnutaan Seurahuoneelle. Ensi viikolla tilaisuuksia on kaksi, joista ensimmäinen tiistaina Tuuloksen Kapakanmäellä ja toinen torstaina Rengossa Tulinummessa.

Lammin Säästöpankki viettää tänä vuonna juhlavuottaan. Pankilla tulee elokuussa täyteen 140 vuotta. Juhlavuoden aikana järjestetyissä tapahtumissa on mahdollisuus osallistua juhlavuoden arvontaan, jonka pääpalkintona on 2000 euron arvoinen matkalahjakortti.

Tilaisuuksiin tulevia toivotaan ilmoittautumaan etukäteen.

Lammin Säästöpankilla, Pohjantähdellä ja Kanta-Hämeen metsänhoitoyhdistyksellä on ajankohtaista asiaa metsäverotuksesta.

Lammin Säästöpankilla, Pohjantähdellä ja Kanta-Hämeen metsänhoitoyhdistyksellä on ajankohtaista asiaa metsäverotuksesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.