Tiistai 26.09.2023
Nimipäivät: Kuisma

Tuuli:
 

Viitisenkymmentä nallea yökyläili Halpparin talossa

Hauholla Halpparin talossa vietetty Nallepäivä kokosi viitisenkymmentä nallea yökyläilemään Hauho-Seuran kotiseutumuseoon ja tutustumaan samalla vanhanajan elämään. Illan hämärtyessä, salamavalojen loisteessa nallejen askareet ja seikkailut tallentuivat filminauhalle aidossa talonpoikaismiljöössä.

Yökylään saapui niin museoikäisiä kuin vasta nuoruusvuosiaankin viettäviä nalleja. Kuva: Ottopekka Wiik

“Ilahduttavan paljon nalleja tuotiin museolle niin lasten kuin aikuistenkin toimesta,” kiittelee Johanna Henttinen Linnaseutu ry:stä. “Monet nallet nimettiin kakkosnalleiksi – ne rakkaimmat jätettiin kotiin unikavereiksi,” Henttinen.

Valokuvat ovat esillä Nallet museossa -valokuvanäyttelyssä Hauhon kirjastolla 29.10.–9.11. välisen ajan. Näyttelyn järjestää Linnaseudun Ajan patina -hanke ja valokuvauksesta vastasi Ottopekka Wiik.

Aatos ja Musta-Molli seurasivat tarkkaavaisesti yövieraiden vastaanottoa. Kuva: Ottopekka Wiik

Nallepäiväksi tehtiin myös lyhytelokuva Halpparin nallen seikkailuista, joka on nähtävissä Ajan patina -hankkeen Facebook-sivulla.

Nallet museossa –valokuvanäyttely Hauhon kirjastolla (Punnanmäentie 18, 14700 Hauho) 29.10.-9.11.2018. Kirjasto on avoinna ma-ti klo 12-18 ja ke-pe klo 10-16. La ja su suljettu.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.