Lauantai 02.12.2023
Nimipäivät: Anelma, Unelma

Tuuli:
 

Vesa Kaloinen johtaa orkesteria Tavastilassa

Hämeenlinnan Kaupunginorkesteri ja Kauppapaikka Tavastila tarjoavat kaupunkilaisille mahdollisuutta kokeilla orkesterin johtamista. Kokeilemaan orkesterin johtamista on haastettu ja haasteeseen myöntävästi ovat vastanneet kaupunginhallituksesta tuuloslainen Vesa Kaloinen,  kaupunginvaltuustosta Pentti Nyholm, Kaupunkikeskustayhdityksen Sari Hagemeier, Alusaasuliike Siron yrittäjä Anne Kallio-Lehtimäki, Urheilulinnan yrittäjä ja Kauppapaikka Tavastilan Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Markku Ruohomäki.

Tapahtuman vetäjänä toimii professori Jorma Panulan assistentti Lauri
Haapanen
ja tilaisuuden juontaa hauholainen Leni Lustre-Pere orkesteriyhdistyksen
hallituksesta.

Jokainen tilaisuudessa johtanut saa osuutensa jälkeen pienen, kevyen ja vapaamuotoisen suullisen palautteen tapahtuman vetäjältä. Johdettava musiikki on hyvin selkeätä ja Lauri Haapanen johtaa kappaleet tarvittaessa malliksi, mutta kuitenkin niin, että pääosassa pienen orkesterin kanssa ovat tällä kertaa poikkeuksellisesti Hämeenlinnan kaupunkilaiset eivätkä ammattimuusikot tai musiikinopiskelijat.

Tapahtuman järjestää Kauppapaikka Tavastila osana aktiivisesti toimivaa  Hämeenlinnan ydinkeskustaa. Tilaisuuden alussa 60-vuotias Hämeenlinnan  Sydänyhdistys luovuttaa Kaupungille lahjoittaman sydäniskurin, jonka yhditys  toivoi sijoitettavan Kauppapaikka Tavastilaan.

Uudistunut ja uudistuva Kauppapaikka Tavastila täyttää 15-vuotta ja synttäreitä  tullaan vuoden aikana juhlimaan monella eri tavalla.
Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.