Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

Valokuvaa Lammi ja voita kiva palkinto!

Mitä hauskaa, kaunista, hassua tai outoa sinä tiedät Lammilta? Onko Lammilla jotain sinulle erityisen merkityksellistä tai kiteytyykö sinusta Lammi johonkin tiettyyn asiaan? Ota siitä kuva ja lähetä se kilpailuun! Kilpailukuvia saa lähettää Lammin Kotiseutulehden sähköpostiosoitteeseen Lammi-viikon ajan. Ne voi myös julkaista Instagramissa tunnisteella #Lammi2017, jos sinulla on julkinen tili.

Valokuvaa Lammi 2017 ja osallistu kilpailuun! Kilpailusarjat 1-3 -luokkalaisille, 4-6 -luokkalaisille, 7-9 -luokkalaisille, lukion ja muut 2. asteen opiskelijoille ja aikuisille.

Valokuvaa Lammi 2017 ja osallistu kilpailuun! Kilpailusarjat 1-3 -luokkalaisille, 4-6 -luokkalaisille, 7-9 -luokkalaisille, lukion ja muut 2. asteen opiskelijoille ja aikuisille.

Lammi-viikon ohjelmaan kuuluva  valokuvauskilpailu on suunnattu koululaisille, opiskelijoille ja aikuisille, eli siis kaikille lammilaisille. Aiheena on Lammi vuonna 2017 ja kisan järjestää Sydänlammin kyläyhdistys, Lammin Kotiseutulehti, Lammin Yrittäjät ja Lammi-viikon toimikunta.

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kivoja palkintoja. Alakoululaisten sarjoissa pääpalkintona on 10 kerran uimahalliranneke. Kolmessa muussa sarjassa palkintona on lahjakortti, jonka voi käyttää lammilaisissa liikkeissä.

Lähetä ottamasi valokuva sähköpostilla osoitteeseen lammin.kotiseutulehti@mail.com. Kilpailuun lähetetyt kuvat tulevat esille Lammin Säästöpankin näyteikkunaan näkyviin nonstop-diaesityksenä Lammi-viikon jälkeen Radio-TV Westerlundin avustuksella. Kilpailuun lähetettyjen kuvien käyttöoikeus siirtyy Lammi-viikon toimikunnalle ja Lammin Kotiseutulehdelle. Kuvia voidaan siis myöhemmin käyttää esimerkiksi Lammi-viikon mainonnassa tai julkaista Lammin Kotiseutulehden tulevissa numeroissa.

Kilpailun osallistumisohjeet löytyvät tästä linkistä tai Facebookista.

 

Lammille.fi

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.