Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Tuuloksen Kapakanmäki satsaa juhannukseen

Juha Tapio avaa Kapakanmäen juhannuksen 2023. Kuvaaja: Atte Malaska.

Maamme suosituimpien tapahtumakeskusten joukkoon lukeutuva Tuuloksen Kapakanmäki panostaa juhannukseen suurella kädellä. Samaan aikaan koko kuluvasta vuodesta on tulossa yksi vahvimmista ja monipuolisimmista koko Kapakanmäen historiassa.

”Tuuloksen Tavastiaksi” kutsuttu Kapakanmäki järjestää Kaikkien aikojen juhannuksen -nimellä kulkevan pitkän viikonlopun 22.–24. kesäkuuta. Menon aloittaa torstaina 22.6. Juha Tapio. Perjantaina juhannusaattona 23.6. ovat vuorossa tanssikansan suosikit Kyösti Mäkimattila & Varjokuva ja Komiat. Lauantaina juhannuspäivänä lavan valtaavat Portion Boys sekä Pasi ja Anssi.

Faija keikkailee Kapiksella huhtikuussa. Kuva: Warner Music Finland.

Jo aiemmin on julkaistu muun muassa, että lauantaina 22. huhtikuuta Kapakanmäelle saapuu Pelti auki -festivaalikiertue Petri Nygårdin, Erika Vikmanin ja Faijan kera. Lisäksi 1. heinäkuuta Kapakanmäen valtaa Klamydia, lauantaina 15. heinäkuuta Vesterinen yhtyeineen, perjantaina 28.7. Matti ja Teppo sekä Yölintu, 12. elokuuta J. Karjalainen ja 26. elokuuta Popeda.

Liput Kapakanmäen tapahtumiin ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Kapakanmäki sijaitsee Hämeenlinnan Tuuloksessa Lahden Valtatien varrella. Sen 750 neliön suurlavalle mahtuu samaan aikaan yli 2.000 henkeä juhlimaan. Tapahtumakausi kestää vuosittain huhtikuusta lokakuuhun, mutta Kapakanmäen ravintolarakennus takaa alueen monipuolisen käytön ympäri vuoden.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.