Torstai 24.09.2020
Nimipäivät: Alvar, Auno
Lammi
Pilvistä
13°C
Tuuli: 2 m/s EEI
 

Tuuloksen Kapakanmäelle luvassa vilkas tapahtumakesä koronarajoitusten jälkeen

Maamme suosituimpien tanssilavojen joukkoon lukeutuva Tuuloksen Kapakanmäki on avannut jälleen oviaan yleisölle ja esiintyjille kevään ja alkukesän koronarajoitusten jälkeen. Kuluvasta kesästä onkin tulossa Kapakanmäelle varsin vilkas mitä erilaisimpien tapahtumien merkeissä korostuneet hygienia- ja yleisörajoitukset huomioiden.

– Olemme ottaneet tarkoin huomioon kaikki viranomaisten asettamat määräykset koskien sekä lisääntynyttä hygienian tarvetta sekä rajallista yleisömäärää. Meillä on muun muassa tarjolla yleisölle runsaasti käsidesiä. Lisäksi kiinnitämme huomion siihen, ettei pääsylippuja myydä liikaa, jotta vaaditut turvavälit säilyvät ja jotta jokaiselle tapahtumiimme tulijoille on omat turvalliset istumapaikkansa, kertoo Kapakanmäen lavaisäntä Kari Lehtonen.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani esiintyy Kapakanmäellä heinäkuussa. Kuva: Pietari Purovaara / Universal Music Group

Kesäkuun 27. päivänä Kapakanmäelle saapuu maamme stand up -koomikkojen parhaimmistoon kuuluva Ilari Johansson. Heinäkuun esiintyjiin lukeutuvat muiden muassa 11.7. Kapakanmäelle saapuva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, ja 30.7. nähtävä suositun tanssiyhtyeen, Sinitaivaan, kaikkien aikojen ensimmäinen konserttiesitys.

Meno jatkuu vilkkaana myös elokuussa, jolloin Kapakanmäen lavalle nousevat Steve’n’ Seagulls ja Eläkeläiset (29.8.). Syksyn ohjelmistosta on julkaistu jo Jarkko Tammisen esiintyminen (9.10.) sekä Kaija Koon (10.10.) ja Popedan sekä Klamydian (24.10.) konsertit.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.