Tiistai 05.12.2023
Nimipäivät: Selma

Tuuli:
 

Tekstikätköjä kaupunginkirjastossa ja videokisa

Vanajaveden Opiston luovan kirjoittamisen ryhmät ovat kätkeneet tekstejään kaupunginkirjaston hyllyihin kirjojen, lehtien ja levyjen lomaan! Verkatehtaan Opistotalossa on lukuvuoden ajan kirjoitettu kynät sauhuten kirjallisuuden, kuvataiteen ja musiikin inspiroimina.

Vanajaveden opiston kirjoittajat ovat kätkeneet luettavia aarteita pääkirjastolle. Kuva: Mikko Itävaara

Vanajaveden opiston kirjoittajat ovat kätkeneet luettavia aarteita pääkirjastolle. Kuva: Mikko Itävaara

Tuula Salinin ohjaama elämäntarinoiden kirjoituskurssi on saanut nimensä runoilija Lars Huldenin kirpeästä toteamuksesta Oli mitä oli, mutta hyvä oli että oli. Omia muistoja ja kokemuksia hyödyntäen on syntynyt pienoisnovelleja, runoja, kirjeitä, muotokuvia, satiireja. Kirjahyllyjen välissä seikkaillessaan kirjaston kävijät voivat nyt löytää niitä luettavikseen.

Kirjoittajille voi antaa palautetta jättämällä viestin kirjastossa esillä olevaan vieraskirjaan tai sähköpostitse Mikko Itävaaralle.

Vanajaveden Opistossa opiskeleville on julistettu #KuvaaMunOpisto -videokisa. Opiskelijoiden on tarkoitus kuvata yksin tai yhdessä enintään yhden (1) minuutin pituinen video, jossa kerrot millainen on sinun näkemyksesi Vanaveden Opistosta eli VOPista.

Tyyli on vapaa – videossa tärkeintä on omaperäinen idea, ei tekninen taituruus. Kisaan osallistut jakamalla itse tekemäsi videon jonkin kilpailussa mukana olevan kansalais- tai työväenopiston Facebook-sivulla tai Instagramissa käyttämällä hashtagia #KuvaaMunOpisto. Kilpailun järjestävät Vanajaveden Opisto, Espoon työväenopisto ja Wellamo-opisto.

Paras video palkitaan GoPro-kameralla (arvo n. 300 €). Osallistujien kesken arvotaan myös kurssilahjakortteja!
Katso kilpailun ehdot täältä >>  ja lähetä videosi 5.5.2017 mennessä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.