Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Tarinataikureiden esitys on aina ensi-ilta

Tarinataikurit on improvisaatioesitys, jonka sisältö on joka kerta erilainen ja yleisön toiveiden pohjalta esityshetkessä luotu. Esityksessä on kaksi näyttelijää, Mari Pöllänen ja Jussi Ollila, jotka kysyvät yleisöltä aiheita ja ehdotuksia esityksen improvisaatioille. Näin he “taikovat” yleisön eteen tarinoita, kohtauksia, lauluja, runoja. Perinteisen teatteriesityksen käsikirjoitus ei ole rajoitteena tai tukena.

Mari Pöllänen ja Jussi Ollila ovat Tarinataikurit, joiden esitys on joka kerta aivan uusi. Kuva: Tarinataikurit

Mari Pöllänen ja Jussi Ollila ovat Tarinataikurit, joiden esitys on joka kerta aivan uusi. Kuva: Tarinataikurit

Yleisöstä on herkullista seurata, kuinka näyttelijät selviävät annetuista haasteista – täyttävätkö he katsojien odotukset? Improvisaatiot tarjoavat tunnelmia hauskasta koskettavaan ja kaikkea siltä väliltä. Esitys voi olla yhtäaikaa viihdyttävä ja opettava.

Tarinataikurit esiintyvät Lammi-viikolla maanantaina ensin päivällä Konnarin koululaisille, ja illalla kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Tarinataikurit on kiertävä ammattiteatteriryhmä, joka tekee vuorovaikutteisia esityksiä lapsille ja nuorille.

– Tavoitteemme on tuoda laadukasta ja viihdyttävää teatteria päiväkoteihin, kouluihin, oppilaitoksiin ja tapahtumiin. Olemme lasten- ja kiertueteatterin kokeneita ammattilaisia, Jussi Ollila ja Mari Pöllänen kertovat.

Tarinataikurit esiintyy Konnarin koulun salissa maanantaina 21.8.2017 klo 18. Vapaa pääsy! Järjestävät Konnarin koulu, Lammin kirjasto ja MLL Lammin yhdistys. Esitys on osa Lammi-viikon Suomi 100 -tapahtumatarjontaa.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.