Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Sydänlammin kyläyhdistykselle lupa joulunavauksen ja joulutorin järjestämiseen

Joulunavaustunnelmia takavuosilta. Kuva: Arkisto.

Lammin Joulunavaustapahtumalle marraskuun 25. päivänä on myönnetty tarvittavat alueiden käyttöluvat. Sydänlammin kyläyhdistys ry oli anonut kaupungilta lupaa järjestää joulunavaus ja joulutori Lammin torilla osoitteessa kello 14.30 ja 18.30 välisenä aikana. Joulunavauksen yhteydessä järjestetään lapsiperheille suunnattu joulupolku Isolukkarintien puistossa.

Tapahtumaa varten katkaistaan tieosuus Isolukkarintien alkupäästä, Mommilantien risteyksestä ensimmäisen omakotitalon liittymään asti. Lammin Osuuspankin takapiha, joka on tapahtumaaluetta, jää tieosuuden sulun sisään. Kaikkiin Isolukkarintien varrella oleviin kiinteistöihin säilyy kulku kiertämällä Lamminraitin kautta.

Tieosuus suljetaan Mommilantien risteyksessä sekä Isolukkarintie 2 kohdalla kevytrakenteisilla siirrettävillä aidoilla. Aidat ovat kevytrakenteisia ja tieosuus on avattavissa ja tapahtuma keskeytettävissä onnettomuustilanteen, tulipalon tai sairaskohtauksen sattuessa nopeasti pelastustoimen, ensihoidon tai poliisin tästä ilmoittaessa. Koko tieosuuden sulkemisen ajan paikalla on tapahtuman järjestäjiä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.