Keskiviikko 01.04.2020
Nimipäivät: Raita, Pulmu, Peppi
Lammi
Selkeää
1°C
Tuuli: 3 m/s PL
 

Suvaitsevaisuustoteemi kiertää rasisimin vastaisella viikolla Lammia

Tällä viikolla vietetään YK:n rasismin vastaista viikkoa. Viikolla edistetään yhdenvertaisuutta ja korostetaan yksittäisen ihmisen vastuuta toimia oikein rasistisessa tilanteessa. Jokainen kantaa vastuun omista asenteistaan ja valinnoistaan.

Suvaitsevaisuustoteemi on veistos ja taideteos, joka on lammilaisten nuorten ja nuorten kanssa toimivien ohjaajien yhteisen taiteilun tulos. Toteemin ovat tehneet yli 20 lasta, nuorta ja aikuista. He ovat halunneet yhdessä rakentaa Toteemia suojaamaan ihmisiä suvaitsemattomuudelta ja ennakkoluuloilta. Ajatuksena on, että Lammin alueella on ihmisiä ja tahtoa suvaitsevampaan yhteiseloon.

Suvaitsevaisuustoteemi aloitti kierroksensa Hakkalan koululta maanantaina ja on tänään tiistaina nuorisotila Norpassa. Keskiviikkona toteemi löytyy Lammin kirjastolta ja torstaina Lammin vastaanottokeskukselta. Perjantaipäivän toteemi viettää Konnarin koululla ja Uimahallin kahviossa. Taideteoksen toteutuksen on ohjannut Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut.

Suvaitsevaisuustoteemin voi nähdä Lammilla vielä kirjastolla, vastaanottokeskuksessa, uimahallilla ja Konnarin koululla tämän viikon aikana. Kuva: Hämeenlinnan nuorisopalvelut/Virpi Toivonen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.