Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Pukeutumisneuvontaa Naisten Pankin hyväksi

Heli Lähteenmäki jakaa pukeutumisvinkkejä kehitysmaiden naisten tukemiseksi Naisten pankin järjestämässä pajassa.

Heli Lähteenmäki jakaa pukeutumisvinkkejä kehitysmaiden naisten tukemiseksi Naisten pankin järjestämässä pajassa.

Hämeenlinnan Naisten Pankki järjestää kaikille avoimen Pukeutumisneuvonta- ja värianalyysipajan ja samalla kerätään varoja kehitysmaiden naisten koulutuksen ja yrittäjyyden tukemiseksi. Pajassa pukeutumis- ja värivinkkejä antaa Heli Lähteenmäki, joka on mm. pukeutumisneuvoja ja parturi-kampaaja sekä yrittäjä.

– Pukeutuminen on muutakin kuin muodin perässä kulkemista tai tapakulttuurin tiukkaotsaista noudattamista. Oikealla pukeutumisella voi kohottaa mielialaa, hemmotella itseään ja myös antaa haluamansa viestin muille, kuvaa Lähteenmäki. 

Illan aikana osanottajien keskuudesta arvotaan henkilö jolle tehdään pukeutumis- ja värianalyysi samalla muille teemasta kertoen. Lähteenmäki lupaa myös antaa vinkit kullekin sopivista väreistä. Pukeutumisneuvontapaja pidetään tiistaina 25.10. klo 17.30 alkaen Poltinahon seurakuntakeskuksen (Turuntie 34) tiloissa. Pajamaksu on 15 euroa ja se menee kokonaan Naisten Pankille.

Naisten Pankki on Kirkon Ulkomaanavun hallinnoima rahasto kehitysmaiden naisten tukemiseksi. Se on myös aktiivinen vapaaehtoisyhteisö. (Lammille.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.