Tiistai 21.05.2019
Nimipäivät: Kosti, Konsta, Konstantin
Lammi
Selkeää
24°C
Tuuli: 1 m/s P
 

ONNISTUJAN PÄIVÄ: Miikka J. Anttilasta ensimmäinen Vuoden Onnistuja

Onnistujan päivää vietettiin Hämeenlinnassa Valtakunnallisena Yrittäjän päivänä 5.9. onnistunein menoin ja monin eri tavoin. Hämeenlinnan Torilla kuultiin Onnistujan päivän julistus ja Hämeenlinnan Yrittäjät palkitsivat Vuoden Onnistujaksi tuottaja, näyttelijä Miikka J. Anttilan.

Annemari Kuvaja ja Kalevi Lauronen palkitsivat ensimmäisen Vuoden Onnistujan, joka on Miikka J. Anttila. Palkinto hämeenlinnalaista lasiosaamista Soda Shop Designista. Kuva: Linnan Kehitys Oy

Tuuloksessa ja Lammilla koulunsa käynyt Anttila on toiminut kotimaisessa kauhuelokuvassa Kyrsyä – Tuftland yhtenä tuottajana ja näyttelijänä. Elokuva vei Miikan Cannesiin Filmijuhlille ja elokuva on jo neljästi palkittu maailmalla muun muassa parhaana pitkänä fiktio elokuvana.

Päivän aikana kuultiin Suomen kalleinta siivoojaa Katleena Kortesuota, joka kertoi nuorille oman yrittäjäuransa kuopista ja mitä niistä voi oppia. Lisäksi Katleenaa kuultiin Hämeen Linnassa Yrittäjäturnajaisissa.

Yrittäjäturnajaisissa kuultiin myös Sokerileipuri Suomisen Jenni Höijerin ja Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin Otto Kanervan tarinat, jotka inspiroivat erityisesti yrittäjiä jaksamaan ja uskomaan omaan visioon. “Haasteellisin hetki tulee vieraaksi juuri onnistumisen kynnyksellä,” on oivallinen kiteytys illan puhujien annista.
Turnajaisissa leikkimielisesti mittelöivät Café Laurellilta Heikki Kokko, Hämeenlinnan Yrittäjien puheenjohtaja ja Kaisan Kukan yrittäjä Annemari Kuvaja, Collaprimen Tony Lindqvist ja Sport Urheilulinnan Markku Ruohomäki.

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.