Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Mikaveli räppää Konnarilla

Vuosi sitten debyyttialbuminsa Herranjengis julkaissut kristillinen räppäri Mikaveli esiintyy perjantaina Lammilla, Konnarin koulun liikuntasalissa.

Mikaveli esiintyy perjantaina Lammilla. Kuva: Kristalli Ohjelmatoimisto

Mikaveli esiintyy perjantaina Lammilla. Kuva: Kristalli Ohjelmatoimisto

– Herranjengissä kuvastaa paljon omia fiiliksiä mitä olen käynyt läpi viimeisen vuoden aikana. Kun ei tiedä yhtään mitä tulevaisuus pitää sisällään, tai edes mihin suuntaan on seuraavaksi menossa. Olen yrittänyt mahdollisimman rehellisesti kuvata miten näen asiat ja osittain myös miten haluaisin nähdä ne, Mikaveli kertoo.

– Joskus ei tunnu yhtään siltä että on siivet selässä, vaan ennemminkin tuhannen kilon painot jaloissa ja mikään ei toimi. Silti haluaa luottaa siihen että huominen on parempi ja kaikki järjestyy. Biiseistä kuuluu läpi kyllä sopiva sarkasmi ja edelleen on pilkettä silmäkulmassa.

Levyntekoprosessi oli Mikavelin mukaan huikea. Levyä oli mukana tekemässä iso joukko Mikavelin hyviä ystäviä. Hänen mukaansa sooloalbumiksi levyä ei oikein voi sanoa, sillä niin moni toi mukanaan oman mausteensa soppaan.

Mikavelin mukana keikoilla kulkee Imboys-yhteisö, joka on saanut paljon suosiota sosiaalisessa mediassa. Heidän vaatteitaan on nähty mm. Robinin ja Brädin päällä. Imboys-vaatteita on vilahtanut myös TV:ssä eri yhteyksissä.

Levyjulkistamiskeikka oli Maata Näkyvissä -festareilla Turussa marraskuussa 2015.  Levyn vastaavana tuottajana toimi Matti Kemppainen, ja toisena tuottajana Jarkko Ehnqvist (JVG, Anna Abreu). Singlelohkaisut Ohikiitävää sekä Mitä ikinä (feat.Jippu) niittivät menestystä mm. Radio Suomipop top 10 -listan kärkipaikoilla.

Mikaveli on oikealta nimeltään Mikael Meklin. Hän on tuttu rap-duo Immanuelista, jonka hän muodostaa yhdessä Roni Lempiäisen kanssa. Immanuel on julkaissut kaksi albumia, Kilosanomaa (2012) ja Jumalanmiehii (2013) Uturn Recordsilta.

Konsertti Konnarin liikuntasalissa alkaa klo 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.