Lauantai 09.12.2023
Nimipäivät: Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli

Tuuli:
 

Metsäopetuksen avoimet ovet Evolla

Evolla järjestetään avoimien ovien päivä lauantaina 10. helmikuuta. Tapahtumassa on mahdollista tutustua Evon monipuoliseen metsäalan koulutukseen sekä oppimisympäristöihin. Tapahtuman järjestävät yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hämeen ammatti-instituutin metsäalan koulutukset.

Metsää kuvattuna dronesta. Kuva: Esa Lientola

Metsää kuvattuna dronesta. Kuva: Esa Lientola

Päivän aikana on mahdollista tutustua opiskeltaviin asioihin, henkilökuntaan, opiskelijoihin ja elämään Evolla. Evokeskuksessa voi myös keskustella metsäopiskelun joustavista suoritusmahdollisuuksista sekä oman aiemman osaamisen hyödyntämisestä opinnoissa. Hämeen ammatti-instituutista valmistuu metsuri-metsäpalvelun tuottajia, ja Hämeen ammattikorkeakoulusta metsätalousinsinöörejä (AMK).

Konehallilla on esillä metsätyövälineitä, erikoispuiden kaato- ja hoitopalveluihin liittyvää opetusmateriaalia ja kiipeilyvarusteita. Tilaisuudessa on mahdollista kokeilla metsäkonesimulaattorilla omia kuormaustaitojaan ja Husqvarnan moottorisahasimulaattorilla sahaustaitojaan.

Ulkona esillä on Ponsse Dual -yhdistelmäkone ja muuta metsäkuljetuskalustoa, sekä sään salliessa erikoispuun kaatamiseen liittyvä kiipeilynäytös. Vihreässä talossa voi tutustua opiskelijoiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin.

Puistossa järjestetään Drone-lentonäytös säävarauksella. Kahvio on avoinna klo 10–14, ja opiskelijaruokalassa on tarjolla keittolounas klo 11–13. Opiskelijayhdistys myy ulkona makkaraa ja nokipannukahvia nuotion lämmössä.

Metsäopetuksen avoimet ovet Evolla 10.2.2018 kello 10–14, Saarelantie 1, 16970 Evo.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.