Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Marraskuun viimeinen viikko on omaishoitajaviikko

Valtakunnallista omaishoitajaviikkoa vietetään 26.11–3.12. Hämeenlinnan Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry. järjestää viikon kunniaksi erilaista toimintaa. Omaishoitajien viikko alkaa kirkkopyhällä. Jumalanpalvelus on sunnuntaina 26.11 klo 10 Hämeenlinnan kirkossa, jonka jälkeen kirkkokahvit tarjoillaan yhdistyksen tiloissa osoitteessa Kirkkorinne 4.

Maanantaina avoimet ovet yhdistyksen toimitilassa klo 10–15. Viikon virkistykseksi laulellaan klo 11–13, laulattajana Merja Hainsalo. Tiistaina kahvit tarjolla klo 10–15 yhdistyksen tiloissa ja psykologi Pirkko Lahti luennoi ILOsta klo 17 Poltinahon seurakuntatalolla. Keskiviikoksi siirrymme kirjastolle ja siellä klo 14 Hei hei Paula, joka on huumorilla höystetty näytelmä ikäihmisen arjesta.

Torstaina yhdistyksen tiloissa jälleen avoimet ovet klo 10–18, jolloin jutustellaan myös iltateen tai -kahvin merkeissä. Perjantai on pulmia täynnä, joita ratkotaan kahvin lomassa klo 10–15. Tilaisuuksiin voivat osallistua kaikki, yksin tai yhdessä olipa omaishoitaja tai ei.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.