Lauantai 03.06.2023
Nimipäivät: Orvokki, Viola
Lammi
Verrattain pilvistä
4°C
Tuuli: 5 m/s NW
 

Kesäloman alkamista juhlitaan livestreamillä

Kun perinteinen koulujen päättäjäistapahtuma Kesäloma Express peruuntui, Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut halusi tarjota poikkeusoloista huolimatta viihdettä nuorille sekä heidän vanhemmilleen lukuvuoden päätöksen juhlistamiseksi. Kesäloma aloitetaan päättäjäispäivänä lauantaina livestreamillä, omissa kodeissa puhelimien tai tietokoneiden äärellä.

Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut järjestää koulujen päättäjäistapahtuman Tunnit täys! livestreamauksen muodossa. Kuvaaja: Karri Harju

“Tänä vuonna olemme tartuneet mahdollisuuteen laajentaa kohderyhmäämme verkon välityksellä. Tarkoituksena tavoittaa ja innoittaa nuoria sijainnista tai kulkumahdollisuuksista riippumatta sekä tarjota vaihtoehtoista kulttuuria. Tarjoamme kotisohville ja älylaitteisiin hieman valtavirrasta poikkeavaa musiikkia. Artistikattaus on erittäin huikea ja monipuolinen, tällaista harvoin pääsee näkemään näin laadukkaasti toteutettuna verkossa livenä!” Hämeenlinnan nuorispalveluista kerrotaan.

Livestreamissä on tarjolla elävää musiikkia neljän esiintyjän voimin, joiden edustamat musiikkigenret kattavat varsin hyvin tavoitteen tarjota jokaiselle jotakin. Kameroiden eteen asettuvat koulujen päättymisen päivän iltana Trilluminati, Ikinä, Paul Elias ja Salaliitto.

Trilluminati on uuden ajan hiphop-ryhmä joka koostuu kolmesta tekijästä: Juju, Jones ja Tomi Randomi. Raskaammin soinnahteleva Ikinä puolestaan on tunnettu energisistä ja räiskyvistä live-esiintymisistään. Ikinän kaksi albumia on julkaissut Sakara Records.

Paul Elias on helsinkiläinen laulaja ja laulunkirjoittaja, joka rouheilla ja persoonallisilla kappaleillaan päästää kuulijan mukaan herkän nuoren miehen sielunmaisemaan. Monilahjakas multi-instrumentalisti osaa täyttää isonkin lavan yksin kitaransa kanssa. Universal Music Finlandille signattu artisti käynnisti soolouransa kolmen vahvan singlen putkella: Mitä sil on välii, 180° sekä Muistuta mua.

Salaliitto sekoittelee musiikissaan aineksia uudesta ja vanhasta indierockista, popista, countrystä ja progesta. Siksi bändin musiikki kuulostaa ajattomalta ja saattaa olla myös nuorten vanhempienkin mieleen.

Tunnit täys! -livestreamaus lauantaina klo 18 alkaen tästä linkistä.

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.