Keskiviikko 31.05.2023
Nimipäivät: Helka, Helga
Lammi
Verrattain pilvistä
9°C
Tuuli: 3 m/s W
 

Lammin lukion abit jättävät koulun ensi torstaina

Abiturientit aloittavat lukulomansa ensi viikon perjantaina. Viimeistä koulupäivää vietetään Lammin lukiossa torstaina 15.2. riemukkaissa penkkaritunnelmissa. Varsinainen koululta lähtö tapahtuu noin klo 11.40. Puoli 12 aikaan abeja ryhdytään kantamaan kuorma-autojen lavalle Hakkala-hallin ja entisen kunnantalon välisellä alueella.

Hakkalasta abirekat suuntaavat keskustaan, jolloin kannattaa olla Mommilantien varrella vilkuttamassa koulunsa jättäville. Keskustasta abirekat ajavat perinteiseen tapaan Konnarin koululle vilkuttamaan hyvästit koulutiensä alussa oleville.

Syyllisetkin ovat jo ilmoittautuneet. Aika erikoisennäköistä porukkaa... No niin, sehän on penkkaripäivä ja penkkaripäivän kujeet! Kuva: Leija Kuuranhalla

Aika erikoisennäköistä porukkaa… No niin, sehän on penkkaripäivä ja penkkaripäivän kujeet taas ensi torstaina! Kuva: Leija Kuuranhalla

Perjantaina juhlinta jatkuu, kun seniorit ottavat vallan Lammin lukion vanhimpina. Vanhat vierailevat myös sekä Konnarin että Tuuloksen kouluilla päivän aikana. Illalla klo 18 on vuorossa päivän toiset vanhojen tanssit, ensimmäinen on aamupäivällä koululaisille. Iltatilaisuuteen vanhojen perheenjäsenet ovat tervetulleita.

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.