Torstai 25.04.2019
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus
Lammi
Selkeää
7°C
Tuuli: 0 m/s P
 

Lammin Kotiseutulehden villasukkakilpailu on käynnissä

Lammin Kotiseutulehden villasukkakilpailu on ollut käynnissä jo pari kuukautta, mutta vielä on hyvin aikaa osallistua. Kilpailutehtävä on suunnitella ja kutoa villasukat, jotka kuvastavat Lammia ja lammilaisuutta tai jompaa kumpaa. Kilpailuun osallistuneet työt ovat esillä Lammin kirjastolla kesällä 2019, jolloin myös yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan voittajaksi. Voittaja julkistetaan vuoden 2019 Lammin joulunavauksessa ja palkitaan lankalahjakortilla samassa tilaisuudessa.

Villasukkakilpailuun osallistuvia pyydetään suunnittelemaan Lammia tai lammilaisuutta – tai molempia – kuvaavat villasukat. Tyyli on vapaa, mutta ohjeen täytyy olla ennen julkaisematon. Kuvan sukat eivät ole kilpailusukat.

Kilpailuun osallistuvien villasukkien täytyy olla tekijän itsensä suunnittelemat ja ohjeen tulee olla aiemmin julkaisematon. Muuten suunnittelijoilla on vapaat kädet toteuttaa itseään – langan ja tyylin suhteen ei ole rajoituksia. Sukat voivat olla lasten, naisten tai miesten kokoa. Sukkakilpailun parhaimmistoa esitellään Lammin Kotiseutulehdessä 2019. Kilpailutöitä ei palauteta.

Lammin Kotiseutulehden villasukkakilpailu kestää 31.5.2019 asti. Sukat voi palauttaa Lammin kirjastolle, tarvittaessa myös postitse: Lammin kirjasto, Linjatie 4, 16900 LAMMI. Liitä kilpailusukkien mukaan omat yhteystietosi. Kerro lisäksi tekemistäsi sukista, erityisesti siitä miten ne kuvastavat Lammia ja lammilaisuutta, sekä itsestäsi käsityön harrastajana.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.