Sunnuntai 01.10.2023
Nimipäivät: Rauno, Rainer, Raine

Tuuli:
 

Lammi juhlii 99-vuotiasta Suomea

Lammilaiset yhteisöt järjestävät jälleen yhteistyössä Lammin seurakunnan kanssa Suomen itsenäisyyspäivän juhlan 6.12.2016. 99-vuotiasta kotimaata juhlitaan asiaan kuuluvalla hartaudella ja muutoinkin perinteisin menoin.

Lammin itsenäisyyspäivän juhla on lammilaisten yhdistysten yhteistyön tulos. Kuva: Susanna Mattila

Lammin itsenäisyyspäivän juhla on lammilaisten yhdistysten yhteistyön tulos. Kuva: Susanna Mattila

Päivä alkaa kello 11 juhlajumalanpalveluksella Lammin kirkossa. Liturgina on Sari Järä ja avustaa Heli Ulvinen. Jumalanpalveluksessa on mukana kirkkokuoro kanttori Kimmo Puunenän johdolla.

Jumalanpalveluksen jälkeen seuraa kunnianosoitus ja seppelten lasku sankarihaudoille. Lammin seurakunnan kirkkokuoro laulaa ja puheen pitää Lammin lukion oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Marjaana Virtanen.

Juhlapäivä jatkuu kahvituksella Turvantalolla kello 12. Juhla alkaa klo 13 lippupartiolla, jonka järjestää Lammin Evonkävijät ry. Tervehdyspuheen pitää kaupunginvaltuutettu Pekka Kääriäinen. Juhlapuheen tulee pitämään Lammin ikkunat ja ovet oy:n toimitusjohtaja Hannu Saarinen.

Juhlaohjelma koostuu soitosta ja laulusta sekä runoista. Mukana ovat Taimi Borg, Aino Keskinen ja Marjaana Virtanen, Terttu Heikkilä sekä Lammin soittokunta.

Mukana järjestelyissä ovat myös Sydänlammin kyläyhdistys, Lammin maa- ja kotitalousseura ja Lammin sotaveteraanit.

 

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.