Lauantai 01.04.2023
Nimipäivät: Raita, Pulmu, Peppi
Lammi
Selkeää
4°C
Tuuli: 6 m/s N
 

Lahti Historic Rallyn huolto Lammin Betonilla

Lahti Historic Rally ajetaan  huomenna perjantaina ja lauantaina. Kilpailun ohessa ajetaan myös tasanopeuskilpailu Lahti Historic Regularity Rally, sekä Xerox-ralli (NEAFP) nykyautoille. Lahti Historic Rally tuo säpinää myös Lammille, sillä perjantaina huolto- ja taukopaikka on Lammin Betonilla. Sen järjestää LASB, joten paikalla on myös säbätutkaa ja muuta salibandyyn liittyvää.

Kilpailukeskus toimii osoitteessa Salpausselänkatu 8, hiihtostadionin tiloissa. Päähuoltopaikka on Lahden Messukeskuksen pysäköintialue, sekä Xerox-rallin kilpailijoille Lahden Jäähallin hiekkaparkki.

Järjestelyorganisaatio on pitkälti uudistunut, tokikin mukana on vuosikymmeniä autokilpailujen  järjestelyissä mukana olleita. Reitti on kokenut myöskin melkoisen kasvojen pesun kaikkiaan, nimittäin se on tähän kilpailuun yli 80-prosenttisesti uusi. Perjantai ajetaan Lahden luoteis/länsipuolella ja lauantaina Lahden kaakkois/eteläpuolella. Molemmat päivät koostuvat kolmesta erikoiskokeesta, jotka kukin ajetaan kahdesti.

Tasanopeuskilpailu starttaa Lahden Satamasta pe 21.7.2017 klo 10:01, Lahti Historic Rallyn osallistujat starttaavat klo 11:01 ja Xerox-rallin starttiaika on riippuvainen Lahti Historic Rallyn osallistujamäärästä. Xerox-rallin nuotittavat luokat ajavat molemmat kilpailupäivät ja nuotittomat vain lauantain.

Perjantain lenkillä on huolto ja taukopaikka Lammin Betonin pihamaalla, jonne ensimmäinen tasanopeuskilpailija saapuu klo 13:17 ja ensimmäinen Lahti Historic Rallyn kilpailija tuntia myöhemmin. Paikalla on ruoka ja juomatarjoilua salibandyjoukkue LASB:n järjestämänä, säbätutkaa ynnä muuta oheisohjelmaa. Säpinää ja ihmisiä on siis odotettavissa myös huoltopaikalle.

Klo 18:07 perjantaina saapuu ensimmäinen tasanopeuskilpailija Lahden Messukeskuksen pysäköintialueelle huoltoon ja poistuu huollosta 40 minuuttia myöhemmin Parc Fermehen Trio Hansan pysäköintihalliin. Lahti Historic Rallyn ensimmäinen auto saapuu huoltoon klo 19:07 ja poistuu sieltä 19:47.

Lauantai-aamuna starttaa ensimmäinen tasanopeuskilpailija Trio Hansan edestä at:lta klo 7:01 ja Lahti Historic Rallyn 1.auto klo 8:01.

Xerox-rallin nuotittamattomat kilpailijat starttaavat lauantai-aamupäivällä Lahden Satamasta myöhemmin tarkennettavana ajankohtana. Lauantain huolto/tauko on Messukeskuksen pysäköintialueella, jonne ensimmäinen tasanopeuskilpailija saapuu klo 11:20, ensimmäinen Lahti Historic Rally -kilpailija saapuu huoltotauolle klo 12:20. Tauon kesto on noin tunti, sen jälkeen startataan lauantain jälkimmäiselle lenkille. Maaliin Lahden Satamaan ensimmäistä tasanopeuskilpailijaa odotetaan saapuvaksi klo 16:30 ja Lahti Historic Rallyn kärki saapuu tuntia myöhemmin. Palkinnot jaetaan välittömästi maaliin saapumisen yhteydessä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.