Lauantai 23.09.2023
Nimipäivät: Mielikki, Miisa, Minja

Tuuli:
 

Kylät kutsuvat kyläilemään lauantaina

Ensi lauantaina vietetään Avoimet kylät -päivää Kanta-Hämeessä. Ydin-Hämeen kylistä vahvasti edustettuina ovat Hauhon kylät. Alvettula, Vihavuosi, Sappee, Sotjala ja Kokkila kutsuvat kyläilemään monin eri tapahtumin.

Alvettulassa pelataan jalkapalloa urheilukentällä ja välillä voi piipahtaa kyläkaupalla virkistäytymässä. Lapolan kukkapiha ja taimitori on avoinna klo 10–14 ja Koistisen kiinalaisessa puutarhassa on teetarjoilu.

Hauhon Vihavuodessa Koskikahvilassa juodaan kahvit musiikkia kuunnellen ja Myllymuseolla on mobiilirastirata. Sappeessakin kannattaa poiketa, sillä Lepolan museo on avoinna ja luontopolku kiertää Mytöö-järven ympäri.

Hauhon Sotjalassa Hovinkartanon Jugendlinna ja apteekkimuseo ovat avoinna ja Irma Sato-Ranta esittelee luontaistuotteita. Aarreaitta on avoinna. Tarjolla on makkaraa, kahvia ja kastettavaa sekä arvontaa.

Hauhon Kokkilassa kävellään Weberin lenkki Weberin pisteen ympäri. Valittavana 2,4 kilometrin tai 4,8 kilometrin lenkki. Yhteislähtö klo 14 uimarannalta, mutta kiirettä ei ole. Lenkin saa kiertää kaikessa rauhassa, sillä aikaa ei oteta.

Tuuloksessa on Tuulos-Seuran kyläkirppistapahtuma, jossa kirppislöytöjä voi tehdä kahdeksassa osoitteessa. Tapahtumalla on oma Facebook-sivu, josta osoitteet löytyvät. Osoitteet löytyvät myös Lammille.fin tapahtumakalenterista. Kyläkirppistapahtuma on järjestyksessään toinen Tuuloksessa.

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.