Sunnuntai 28.05.2023
Nimipäivät: Alma
Lammi
Melkein pilvistä
7°C
Tuuli: 2 m/s SSW
 

Koko perheen Talviriehassa kisataan monessa lajissa

Koko perheen iloinen talvitapahtuma, Talvirieha järjestetään nyt kolmatta kertaa Tuuloksessa, kauppakeskus Tuulosen ympäristössä. Tapahtuman järjestäjät toteavat Talviriehasta tulleen lyhyessä ajassa hieno paikallinen perinne, jolla kerätään varoja seudun lasten ja nuorten sekä seniorikansalaisten hyväksi.

– Osallistua voivat kaikki ikään katsomatta. Tärkeintä mielestämme on, että talvitapahtumamme on koko perheen keskiössä, painottavat LC Tuuloksen presidentti Kimmo Salomaa ja LC Hämeenlinna/Liinujen presidentti Ulla Kartano Talviriehan esitteessä.

– Meille on tärkeää, että voimme auttaa apua tarvitsevia ja myös tuottaa molemminpuolista mielihyvää.

Talviriehan ohjelmassa on lapsille Tuulosen hiihtomestaruuskilpailut, piirustuskilpailu, pomppulinna ja ongintaa. Kaiken ikäisille leikkimielisiä kisoja: frisbeenheittoa, naulanlyöntiä ja ketjunheittoa. Arpajaisissa pääpalkintona 250 euron lahjakortti kauppakeskus Tuuloseen.

Heini Sepän sirkuskoirat tulevat taas LC Tuuloksen ja LC Liinujen Talviriehaan. Kuva: Heini Seppä

Heini Sepän sirkuskoirat tulevat tänäkin vuonna esiintymään LC Tuuloksen ja LC Liinujen Talviriehaan. Kuva: Heini Seppä

Kauppakeskuksessa esiintyvät Sepän sirkuskoirat ja pihan tuntumassa on mahdollisuus talutusratsastukseen hevosella ja ponilla. Esittelyssä Hanssin-Jukka ja hälytysajoneuvoja hälytysvarauksella. Myynnissä grillimakkaraa, kahvia ja pullaa sekä hernekeittoa, jota myydään
myös mukaan tapahtuman loppupuolella.

Lasten perinteisen hiihtotyylin hiihtokilpailuun ennakkoilmottautuminen perjantaihin 3.2. klo 16 mennessä. Ilmottautumiset osoitteeseen lc.talvirieha@gmail.com. Sarjat 2007–2008, 2009–2010 ja 2011–2012 syntyneet tytöt ja pojat omissa sarjoissaan, 2013 syntyneet ja sitä nuoremmat sekasarjassa.

Ilmottautuessa kerro lapsen nimi, syntymävuosi ja puhelinnumerosi. Kisat alkavat klo 11. Kaikki lapset palkitaan osallistujamitalilla ja mehulla.

Tapahtuman järjestävät LC Tuulos ja LC Hämeenlinna/Liinut. Lions-järjestö on perustettu vuonna 1917 Yhdysvalloissa, joten järjestö täyttää tänä vuonna sata vuotta. Järjestön perustaja Melvin Jonesin lähtökohtana oli saada apua ja tukea sitä tarvitseville ihmisille. Lions Club Tuuloksella on 44. toimintavuosi meneillään, Lions Club Liinut/Hämeenlinna on puolestaan toiminut alle 10 vuotta.

 

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.