Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Keskisarjan luennosta tuli poistumisharjoitus

Vanajaveden opisto tiedotti viime viikolla, että opisto kunnostautui työsuojelussa. Yli 3000 osallistui poistumisharjoituksiin Vanajaveden Opiston 80 eri tilassa. Nyt tuohon lukuun voidaan lisätä noin 200 lisää, sillä Teemu Keskisarjan odotettu luento muuttui hyvin nopeasti poistumisharjoitukseksi Turvantalosta. Keskisarja ei ilmaantunut paikalle inhimillisen päivämääräsekaannuksen vuoksi.

Vanajaveden opiston rehtori Outi Itäluoma luennoitsijavarausten tapahtuvan sähköisen järjestelmän kautta, ja kaiken piti olla kunnossa. Kun Teemu Keskisarjaa ei alkanut näkyä Lammilla ennen luennon alkamista, Itäluoma oli selvittänyt hänen puhelinnumeronsa ja saanut hänet kiinni. Kävi ilmi, että Keskisarja oli merkinnyt kalenteriinsa päivän ensi viikolta.

– Tähän ikään ei ole ikinä käynyt näin, totesi Outi Itäluoma kerrottuaan täpötäydelle Turvantalolle, että luennoitsija ei ole paikalla.

Ilmoitus sai aikaan hämmästyneen pettymyksen huokauksen salissa, mutta Itäluoman toivomuksen mukaisesti yleisö poistui rauhallisesti paikalta.

Alfred Kordelinin, Kanta-Hämeen ja Suomen kohtalonhetkistä saadaan siis kuulla ensi viikolla. Oikea päivämäärä ja kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. Edit. 13.2: Uusi päivämäärä on maanantai 5.3. klo 17:30. Luento pidetään Lammin kirkossa, jotta kaikki halukkaat mahtuvat sisälle.

Turvantalosta loppuivat tuolit, ja osa kuulijoista istui pöydillä salin takaosassa ja ravintolasalin puolella. Kuva: Susanna Mattila

Turvantalosta loppuivat tuolit, ja osa kuulijoista istui pöydillä salin takaosassa ja ravintolasalin puolella. Kuva: Susanna Mattila

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.