Sunnuntai 01.10.2023
Nimipäivät: Rauno, Rainer, Raine

Tuuli:
 

KESÄUUSINTA: Eläkkeensaajat otsikoissa

Lammille.fi kertoo mielellään yhdistysten kuulumisia. Lammin Eläkkeensaajat kokoontuu Turvantalolle viikottain laulamaan, liikkumaan tai oppimaan tietoteknisiä vinkkejä. Syksyllä he vaihtoivat puheenjohtajaansa. Juttu syntyi, kun toimittaja sattui juuri kerhoaikaan paikalle. Lue marraskuulla julkaistu juttu Uuteen aikaan uudella konseptilla.

Helmikuussa Lammin Eläkkeensaajien tiedottaja lähestyi toimitusta parilla valokuvalla ja tiedoilla lahjoituksesta. Lammin Ikkunat oli lahjoittanut boccian pelaajille uudet pallot. Jos juttu jäi helmikuussa lukematta, voit lukea sen tästä: Lammin eläkkeensaajille uudet boccia-pallot.

Toimitukselle voi lähettää valokuvia ja tietoja tärkeistä tapahtumista ja kokoontumiseista osoitteeseen toimitus@lammille.fi. Tulevista tapahtumista kannattaa lähettää tiedot osoitteeseen tapahtumat@lammille.fi. Näin saatte tiedot tapahtumista Lammille.fin tapahtumakalenteriin.

Lammille.fi julkaisee kesän kunniaksi kesäuusintoja verkkolehden alkutaipaleelta. Kaikki jutut ovat luettavissa koko ajan ja löytyvät verkkolehden Uutiset-alasvetopalkista tai hakusanoilla googlettamalla.

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.