Lauantai 23.09.2023
Nimipäivät: Mielikki, Miisa, Minja

Tuuli:
 

Kesäleirien aikataulut julki – ilmoittautuminen on alkanut

Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut järjestää kesällä 2018 kaksi alakoululaisten leiriä ja yhden yläkouluikäisille suunnatun leirin. Leirit määräytyvät alkavan lukuvuoden 2018–2019 mukaan.

Partioon voi lähteä mukaan aikuisenakin. Kuva: Suomen Partiolaiset, Joel Forsman

Hämeenlinnan nuorisopalvelut järjestää ensi kesänä kolme erilaista leiriä eri ikäisille nuorille. Leirillä pääsee muun muassa uimaan. Kuva on partiolaisten leiriltä. Kuva: Suomen Partiolaiset, Joel Forsman

Alakoululaisten 3.-4. luokkalaisten leiri järjestetään heinäkuussa, 23.–27. päivinä ja 5.–6. luokkalaisten leiri heinä-elokuun taitteessa, 30.7.–3.8. Valkeakosken Kariniemessä. Luvassa on monenmoista tekemistä ja kokemista. Leirin aikana leiriläiset pääsevät uimaan, pelaamaan ja leikkimään sekä nauttimaan luonnosta ja yhdessä tekemisestä. Mukaan mahtuu 40 osallistujaa leirille. Osallistumismaksu on 150 euroa.

Yläkoululaisille järjestetään elämysleiri kesäkuussa 11.–13.6. Iittalan Lepaanrannassa. Leirillä nukutaan teltoissa ja kokeillaan mm. selviytymistaitoja luonnossa. Leirimaksu on 60 euroa.

Leirimaksuun sisältyy kuljetus leirikohteeseen, majoitus ja vakuutus sekä monipuolinen ohjelma ja ruokailut viisi kertaa vuorokaudessa. Kuljetukset järjestetään Lammilta, Tuuloksesta, Hauholta, Eteläisistä, Verkatehtaalta ja Iittalasta. Lisätietoja voi kysyä Hämeenlinnan nuorisopalveluista.

Ilmoittaudu mukaan leirille täällä >>

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.