Keskiviikko 27.01.2021
Nimipäivät: Viljo
Lammi
Sumua
-2°C
Tuuli: 2 m/s PL
 

Kaupunginjohto tarjoaa iltakahvit pitäjissä

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sari Myllykangas, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio, kaupunginjohtaja Timo Kenakkala ja apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo käynnistävät kevään mittaan niin sanotut pitäjäkierrokset eli kaupunginjohdon iltakahvit, jolloin he vierailevat kussakin pitäjässä keskustelemassa kaupungin ajankohtaisista asioista ja pitäjäläisiä puhuttavista kysymyksistä. Myös kantakaupungissa tullaan järjestämään kaupunginjohdon kuntalaistapaamisia.

Kierrokset alkavat Hauholta Hauhotalolta keskiviikkona 8.5. ja tiistaina 28.5. ollaan Rengossa Härkätien kynttilässä. Kaupunginjohto on luvannut, ettei tilaisuuksien yhteydessä katsota tai näytetä ensimmäistäkään powerpointtia vaan keskitytään lyhyiden alustussanojen jälkeen keskustelemaan kuntalaisten kanssa ja tulemaan yhä paremmin tutuiksi. Ja Hämeessä kun ollaan, niin kahvitarjoilu kuuluu ilman muuta asiaan.

Kesätauon jälkeen ovat vuorossa Lammi, Tuulos, Kalvola ja kantakaupunki. Näiden ajankohdista ja paikoista ilmoitetaan myöhemmin.

Kaupunginjohdon iltakahvikierros alkaa Hauholta. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.