Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Kaupunginjohdon iltakahvit Tuuloksessa

Vuoden 2023 viimeiset kaupunginjohdon iltakahvit järjestetään Tuuloksen koululla osoitteessa Suolijärventie 15 tiistaina 28.11. kello 18. Iltakahveilla on mahdollisuus keskustella kaupungin ja pitäjän ajankohtaisista asioista.

Paikalla keskustelemassa ovat kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviainen, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Johannes Koskinen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Koskinen.

Kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviaisen mukaan iltakahvitilaisuuksien tavoitteena on kuunnella asukkaiden näkemyksiä, saada tietoa päätöksenteon tueksi ja tutustua kaupungin sisällä vaihteleviin alueellisiin kysymyksiin.

– Laajassa kunnassa on tärkeää saada tietoa arjen kysymyksistä ja havainnoista myös alueittain, ja pitäjissä järjestetyt iltakahvitilaisuudet ovatkin olleet suosittuja tietojenvaihtoon puolin ja toisin. Livenä järjestetyissä tapaamisissa on kyse on myös luontevasta vuorovaikutuksesta kaupungin johdon ja asukkaiden välillä, sillä kaikki eivät asioi esimerkiksi digitaalisissa ympäristöissä, Parviainen toteaa.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu 40 ensimmäiselle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.