Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

Jukka Poika vie kylmästä lämpimään Lammilla

Ravintola Hovi Lammilla jatkaa toimintaansa livemusan karkkikauppana. Hovissa on vuoden aikana nähty upeita suomalaisia ja jopa pohjoismaisia tähtiä Pandorasta Arttu Wiskariin. Ensi viikon lauantaina Hovissa esiintyy Suomen aurinkoisin reaggeamuusikko Jukka Poika, joka on laulanut tiensä suomalaisten sydämiin hiteillään Silkkii, Kylmästä lämpimään, Älä tyri nyt, Mielihyvää ja Siideripissis.

JukkaPoika

Suomen aurinkoisin muusikko, Jukka Poika esiintyy Lammilla ensi viikon lauantaina. Kuva: www.jukkapoika.com

Jukka Poika aloitti päätoimisen musiikinteon 2000-luvun alussa kokoonpanossa Soul Captain Band. Bändin albumi Jokaiselle tulta voidaan nähdä olevan ensimmäinen Jukka Pojan albumi sanoittajana ja laulajana.

– Sen jälkeen seikkailin useammassakin eri bändissä ja projektissa kunnes lopulta päädyin sooloartistiksi, Jukka Poika kertoo nettisivuillaan.

Pitkäsoitto Kylmästä lämpimään ja kokoelma nimeltä Kokoelma ovat myyneet platinaa ja albumi Yhdestä puusta tuplaplatinaa. Reggaen ohella Jukka Poika on levyttänyt Veikko Lavin kappaleita (2008) ja Matti Jurvan tuotantoa (2013). Viimeistään vuonna 2013 suurin osa suomalaisista oppi tuntemaan Jukka Pojan, kun hän sulatti sydämiä Vain elämää-ohjelmassa.

Jukka Poika keikkailee bändin kanssa sekä vaihtoehtoisesti DJ:n säestyksellä, riippuen esiintymispaikasta ja -tilanteesta. Lammilla Jukka Poika esiintyy yhdessä DJ:n kanssa, musatiskin takana on DJ Stormy.

Lauantaina 17.3. Jukka Poika ja DJ Stormy Ravintola Hovissa. Ennakkoliput myynnissä hintaan 18 € R-Kioski Lammilta tai Ravintola Hovista. Ovelta liput 22 €. Live puolenyön jälkeen.

Lammille.fi

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.