Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Hiihtolomalla ei tekemisen puute pääse yllättämään

Hiihtoloman pajapäivät takaavat jokaiselle hiihtoloman arkipäivälle mukavaa tekemistä kouluikäisille. Tuuloksen 4H-yhdistyksen pajapäivinä leivotaan pullaa, ulkoillaan, kokkaillaan burgereita ja pelataan Tuuloksen kirjastolla.

Maanantai on pullapäivä, jolloin leivotaan Tuuloksen 4H:n tiloissa. Ulkoilupäivä on tiistai, jolloin tehdään metsään havuista laavu ja ruokaillaan nuotiolla. Lähtöpaikka on Tuuloksen koulun piha.

Burgerit valmistetaan Tuuloksen 4H.n tiloissa keskiviikkona. Torstaina ovat vuorossa minilanit Tuuloksen kirjastolla. Pelipäivään saa tuoda omia padejä, mutta käytettävissä on myös kirjaston iPadit ja nettipelit.

Pajapäivät huipentuvat perjantain Airsoft-turnaukseen. Turnaukseen kokoonnutaan Tuuloksen koulun pihalle, joista kävellään pelipaikallle. Pelaajilla pitää olla omat aseet, kuulat ja turvavarusteet.

Pajapäiviin pääsee mukaan ilmoittautumalla Tuuloksen 4H:lle ja maksamalla osallistumismaksun, joka on Tuuloksen 4H:n jäseniltä 3 euroa per päivä ja ei-jäseniltä 5 euroa päivä.

 

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.