Lauantai 01.04.2023
Nimipäivät: Raita, Pulmu, Peppi
Lammi
Selkeää
3°C
Tuuli: 6 m/s N
 

Hiihtokelit menivät, harrastepäivä tuli tilalle

Lammin Osuuspankki on järjestänyt perinteisiä lasten POPPI-hiihtoja jo pitkään. Tänä vuonna olisi ollut jo 35. kerta. Lammin Osuuspankin pankinjohtaja Riina Reunasen mukaan viime vuosina hiihdot on jouduttu perumaan harmillisen usein.

– Pankki on kisojen kautta kokenut tärkeänä olla mukana tukemassa alueen lasten ja nuorten liikuntaharrastusta. Viimeiset neljä talvea ovat kuitenkin olleet tapahtuman järjestämisen suhteen haasteellisia, sillä säät ja lumimäärä ovat vaihdelleet paljonkin jopa viikkotasolla. Hiihtokisojen järjestämisen haasteellisuuden tähden päädyimme tänä vuotta kokeilemaan jotakin uutta, joka ei ole samalla lailla säiden armoilla eli POPPI-harrastepäivää, kertoo Reunanen.

Lammin Säkiä on mukana POPPI-harrastepäivässä lauantaina. Kuva Lammin Säkiän järjestämältä Oiten lenkiltä vuonna 2016. Kuva: Susanna Mattila

Lammin Säkiä on mukana POPPI-harrastepäivässä lauantaina. Kuva Lammin Säkiän järjestämältä Oiten lenkiltä vuonna 2016. Kuva: Susanna Mattila

POPPI-harrastepäivää vietetään ensi lauantaina Konnarin koululla. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Konnarin koulun 3 A:n luokkatoimikunta yhteistyössä pankin kanssa.

– Päivän aikana on mahdollista päästä kokeilemaan lähialueella toimivien yhteistyökumppaneiden ja seurojen harrastetoimintaa. Näin toivottavasti mahdollisimman moni lapsi ja nuori päätyy esimerkiksi tulevaksi kesäksi jonkin harrastuksen pariin. Tapahtuma on jo tähän mennessä kerännyt kiitettävän määrän näytteilleasettajia ja toivommekin mahdollisimman monen kävijän löytävän paikan päälle, Reunanen toivoo.

Tapahtumassa ovat mukana Lammin Tennisseura, Lammin Ampumaseura, Lammin Tikka, Partiolippukunta Lammin Evonkävijät, Tuuloksen 4H, Lammin seurakunta, Lammin Veto, LASB, Lammin Luja, Hauhon Sisun jääkiekkojaos, Lammin Urheiluautoilijat, Lammin Säkiä, Lammin MLL ja Ahveniston autourheilijat. Terveysräätäli Päivi Kankaanmäen luento lasten liikunnasta klo 11.

Konnarin 3A:n luokkatoimikunta järjestää buffetin ja Lammin Osuuspankki arvonnan. Lammin Osuuspankin maskotti, Poppi-kaija on myös paikalla. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

POPPI-harrastepäivä Konnarin koululla 6.5. klo 10–14

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.