Tiistai 26.09.2023
Nimipäivät: Kuisma

Tuuli:
 

Herra Vuoret aloittaa keikkailun sieltä, missä kaikki sai alkunsa

Viikon kuluttua lauantaina Lammilla nähdään levynjulkistamiskeikka vailla vertaa. Asialla ovat lammilaisveljekset Mikko ja Ville Vuorinen, joiden räp-duo Herra Vuoret on juuri julkaissut esikoispitkäsoittonsa Ketä sä rakastat. Kaksikko päätti aloittaa levynjulkistuskiertueensa sieltä, mistä kaikki on lähtenyt ja saanut alkunsa eli Lammille. Veljekset lupaavat, että erittäin spesiaalia ohjelmaa on luvassa koko illalle.

Herra Vuoret eli Mikko ja Ville Vuorinen esiintyvät levynjulkistuskeikallaan Lammilla Ravintola Hovissa 2.3. Kuva: Herra Vuoret

“Lammin keikalle on tulossa jos ei kaikki vierailijat niin lähes. Pari räppäriä lämppää sekä DJ. Aloitetaan sieltä mistä kaikki on lähteny ja tuodaan räppi lammille,” luonnehtii Ville Vuorinen.

Ensilevyn feattaajia ovat muun muassa Kevin Tandu, MC Alamaa ja TT Purontaka. Varmuudella Lammille tulee esiintymään TT Purontaka, ja Ville Vuorisen mukaan lähes kaikki muutkin. Levynjulkistuskiertue jatkuu kahden viikon kuluttua Lammin keikasta opiskelijabileissä.

“Keikat varmistuu parin kolmen viikon varoajalla toistaiseksi, kun veli saa tietää armeijan lomat,” kertoo Ville Vuorinen.

Herra Vuoret levynjulkistamiskeikka Ravintola Hovissa 2.3. Ovet avautuvat klo 20, showtime puolen yön aikoihin. Ennakkoliput Hovin tapahtumiin Tiketti.fi, Lammin R-kioski ja Ravintola Hovi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.