Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Hauhotalolla järjestetään Wanhan Ajan Iltamat

Sibelius-opiston opiskelijat – Tulevaisuuden Tähdet – ovat pääroolissa, kun Hauhotalolla järjestetään Wanhan Ajan Iltamat perjantaina marraskuun 24. päivänä kello 18–20.30. Iltamien ohjelmassa on laulua, soittoa, tanssia ja tarinoita. Wanhan Ajan Iltamiin sopivia lauluja esittävät soolonumeroina Sibelius-opiston laulunopiskelijat.

Illan aikana kuullaan esimerkiksi kappaleet Kuolleet lehdet, Metsäkukkia, Vihreät niityt, Paratiisi, Rakkaus on lumivalkoinen, Lastu lainehilla, Älä kutsu kukkaseksi, Syksyn sävel ja Missä muruseni on. Sibelius-opiston Harmonikkatrio soittaa muun muassa Lasse Pihlajamaata ja Johann Sebastian Bachia. Näemme myös Madame Rouge -ryhmän katuteatteriesityksen Katukaruselli.

Perinteiset iltamat päättyvät aina tansseihin, niin nämäkin. Iltamien tanssiorkesterina on Haitaritrio Oppia ikä kaikki. Orkesteria rytmittää pianisti ja tunnelmaa lisäävät laulusolistit. Luvassa on ainakin valssia, humppaa, tangoa, jenkkaa ja foksia. Iltamat juontaa Jussi Honka. Hauhotalon buffetti on avoinna iltamien aikana.

Iltamat ovat maksullinen tapahtuma. Pääsylipputulot menevät lyhentämättöminä Hauhotalon toiminnan tukemiseen. Tilaisuuden järjestelyistä vastaa Hauhotalo Oy. Yhteistyössä ovat mukana Hämeenlinnan Sibelius-seura ry ja ”Kulttuuria kylille”.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.