Sunnuntai 04.06.2023
Nimipäivät: Toivo
Lammi
Pilvistä
6°C
Tuuli: 4 m/s W
 

Hauhon Musiikkijuhlien yleisömäärä ylitti tavoitteet

Lauantaina päättyneet Hauhon musiikkijuhlat keräsivät yleisöä yli järjestäjien tavoitteiden. Kuulijoita viisipäiväisellä festivaalilla oli yhteensä hieman yli tuhat. Myös konsertteja oli enemmän kuin aiempina vuosina ja kymmenestä konsertista kuusi oli loppuunmyytyjä. Vilkas ennakkomyynti lupasikin vilkasta festivaaliviikkoa.

Yleisö löysi hyvin myös Lopelle, missä tapahtuma vieraili ensimmäistä kertaa. Niin ikään viime vuonna konserttipaikkojen joukkoon liittynyt Lammin Turvantalo on jo selvästi vakiinnuttanut paikkansa ja yleisöä olikin paikalla tuplasti viimevuotista enemmän.

Kesän 2018 konsertit järjestettiin Hauhon, Rengon ja Lopen kirkoissa, Lammin Turvantalolla sekä Hahkialan Kartanossa Hauholla. Viikon konserteissa esiintyi parisenkymmentä taiteilijaa.

Ennen ensi kesän festivaalia Hauhon musiikkijuhlat tutkii mahdollisuuksia järjestää konsertteja myös talvikauden aikana ja lisätä tällä tavoin alueen konserttitarjontaa.

Virtuosi di Kuhmo Rengon kirkossa ke 4.7. Vasemmalta: Emma Vähälä, Tuomas Lehto, Olli Kilpiö, Kati Kuusava, Riitta-Liisa Ristiluoma, Mikko Ivars. Kuva: Hauhon Musiikkijuhlat

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.