Sunnuntai 22.09.2019
Nimipäivät: Mauri
Lammi
Melkein selkeää
1°C
Tuuli: 3 m/s PL
 

Hauholla vietetään syyslomalla Nallepäivää

Tuo oma nallesi yökylään museolle! Hauholla vietetään Nallepäivää syyslomaviikon perjantaina 19. lokakuuta klo 10-12. Koko perheen tapahtumaan kutsutaan mukaan myös itse nallet, jotka halutessaan voivat jäädä kotiseutumuseolle yökylään. Nallejen askareita valokuvataan museolla illan hämärtyessä.

Nallepäivänä on Halpparin talossa ohjelmaa kaikille nalleille. Kuva: Ottopekka Wiik

Halpparin talossa Kotkon ulkomuseoalueella järjestettävän tapahtuman ohjelmassa on muun muassa nallesatutuokio kello 10.30 ja Halpparin omasta nallesta kertovan pienen elokuvan ensiesitys kello 11.30, askartelua ja nalleaiheista puuhaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Nallet ovat haettavissa takaisin koteihinsa Hauhon kirjastolta seuraavan viikon keskiviikosta 24. lokakuuta alkaen. Mukaansa jokainen saa nallesta otetun valokuvan museolta. Kirjastolla vietetään samalla myös Nalleviikkoa ja luvassa on pientä ohjelmaa lapsille.

Kaikista nallevalokuvista kootaan myös näyttely kirjastolle 29.10.-11.11. väliseksi ajaksi. Tapahtuman järjestää Linnaseudun Ajan patina –hanke yhteistyössä Hauhon kirjaston ja Hauho-Seuran kanssa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.