Sunnuntai 04.06.2023
Nimipäivät: Toivo
Lammi
Sadekuuroja
7°C
Tuuli: 4 m/s W
 

Hämeenlinna aloitti live-lähetykset Evon majavilla

Hämeenlinna tarjoilee tulevana kesänä suuren yleisön live-elämyksiä siellä, missä se on tällä hetkellä turvallisinta, eli kansainvälisessä tietoverkossa.

Livelähetykset alkoivat toukokuussa Lammilta Evon retkeilyalueelta, jonka suojissa sijaitsee tiettävästi Kanta-Hämeen ainoat majavareviirit. Livelähetyksen kautta yleisö pääsee seuraamaan, millaista majavaelämää Evon metsissä vietetään. Kesäkuussa livelähetyksen päätähtinä nähdään lampaita.

Konseptin tavoitteena on tuoda Hämeenlinnan monipuolista kulttuuritarjontaa esille poikkeustilanteesta huolimatta.

– Tarjoamme alustan eri taiteenalojen esittäytymiselle ja samalla luomme mahdollisuuden nauttia kulttuurista erilaisen vaihtoehdon kautta, kertoo Linnan Kehityksen tapahtuma-asiantuntija Juuso Nieminen.

– Toteutamme konseptin paikallisin voimin ja toiveissamme on, että saisimme mahdollisimman monta erilaista Hämeenlinnan tapahtumapaikkaa mukaan, jotta voimme tuoda esille myös kaupungin monipuolisen tarjonnan tässä suhteessa.

Lauantai Liveen voi hakea esiintymään kaikki, jotka haluavat tuoda omaa taidettaan esille kaupunkilaisten iloksi, oli kyseessä sitten musiikkia, teatteria tai vaikka stand uppia. Hämeenlinnan kaupunki ja Linnan Kehitys yhdessä seulovat läpi potentiaaliset ehdokkaat ja valitsevat konseptissa esiintyvät artistit, jotta skaala esiintyjien suhteen on mahdollisimman laaja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.